Η Φούλαμ FC αναβαθμίζει την εμπειρία και την φιλοξενία την ημέρα των αγώνων της με την πρόσληψη δύο νέων σεφ παγκόσμιας κλάσης. Αυτή είναι η πρώτη από πολλές γαστρονομικές προσθήκες στο The Riverside, την ανάπλαση της υπερπολυτελούς εξέδρας δίπλα στον ποταμό Τάμεση.
Ανάμεσα σε αυτές τις δύο διακεκριμένες προσθήκες βρίσκεται ο Alex Dilling, ένα εξαιρετικό ταλέντο και κορυφαίος σεφ, του οποίου η σχολαστική γαλλικής έμπνευσης κουζίνα τού έχει χαρίσει δύο αστέρια Michelin στο εμβληματικό Alex Dilling at Hotel Café Royal.
Στο πλευρό του θα βρίσκεται ο Oli Marlow, ισόβιος φίλαθλος της Φούλαμ και νικητής του Great British Menu, μια ιδιαίτερα σεβαστή προσωπικότητα στον χώρο της γαστρονομίας. Ο Marlow ηγείται φημισμένων εστιατορίων, όπως τα βραβευμένα με αστέρι Michelin, Aulis στο Λονδίνο και το Πουκέτ, το Roganic Hong Kong και το βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin Ion Harbour στη Μάλτα.
Καθώς η ολοκλήρωση του The Riverside πλησιάζει, αυτοί οι καταξιωμένοι σεφ θα θέσουν ένα νέο σημείο αναφοράς στη γαστρονομία της Premier League, ξεκινώντας από την επόμενη ποδοσφαιρική σεζόν. Οι φίλαθλοι που θα δειπνούν στο The Gourmet, το κομψό εστιατόριο του πρώτου ορόφου της Φούλαμ, θα απολαύσουν μια ποικιλία από γαστρονομικές απολαύσεις παγκόσμιας κλάσης, με θεματικές κουζίνες που αντικατοπτρίζουν την τεχνογνωσία και το ταλέντο αυτής της κορυφαίας ομάδας.
Μιλώντας για τον νέο του ρόλο, ο σεφ Alex Dilling δήλωσε: «Όταν πρόκειται για φαγητό, πάντα στοχεύω στην κορυφή, οπότε το να γίνω μέλος της Φούλαμ, ενός συλλόγου που επιδιώκει την υπεροχή τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου, μοιάζει με ιδανική επιλογή. Η Φούλαμ προσφέρει κάτι πραγματικά ξεχωριστό, τόσο στην Premier League όσο και στην κουζίνα, και ανυπομονώ να γίνω μέρος μιας ομάδας που είναι εξίσου φιλόδοξη για το φαγητό της όσο και για το ποδόσφαιρό της.»
Ο σεφ Oli Marlow πρόσθεσε: «Ως ισόβιος φίλαθλος της Φούλαμ, είναι απόλυτη τιμή να γίνομαι μέρος αυτής της απίστευτης οικογένειας. Ανυπομονώ να συμβάλω στην αναβάθμιση της εμπειρίας των φιλάθλων τις ημέρες των αγώνων και δεσμεύομαι να πετύχω εξίσου μεγάλη επιτυχία εκτός γηπέδου, όπως κάνει η ομάδα εντός αυτού. Ανυπομονώ να μοιραστώ το πάθος μου για το εξαιρετικό φαγητό και τη φιλοξενία με τον κόσμο της Φούλαμ.»
Μιλώντας για τις νέες προσθήκες, ο Elliot Machin, επικεφαλής Sales & Hospitality Operations στη Φούλαμ FC, σχολίασε: «Το Λονδίνο είναι μια από τις πιο ανταγωνιστικές αγορές αθλητικής φιλοξενίας στον κόσμο και το όραμά μας για το The Riverside είναι να προσφέρουμε κάτι πραγματικά ξεχωριστό. Χρειαζόμαστε μια ομάδα κορυφαίων σεφ για να ανταγωνιστούμε στο υψηλότερο επίπεδο και, με αυτές τις προσθήκες, αποκτήσαμε μια νικηφόρα γαστρονομική ομάδα.»
Αφού νωρίτερα φέτος παρουσίασε για πρώτη φορά το εσωτερικό του The Riverside, με εμπειρίες που αναμένεται να επαναπροσδιορίσουν τη φιλοξενία τις ημέρες των αγώνων, ο παλαιότερος ποδοσφαιρικός σύλλογος του Λονδίνου έχει ήδη τετραπλασιάσει τον αριθμό των premium μελών του σε σύγκριση με την προηγούμενη σεζόν – και με αυτή τη νέα ομάδα σεφ, η μοναδική πρόταση της Φούλαμ θα ανέβει ακόμη πιο ψηλά.
Πέρα από αυτή τη συναρπαστική νέα γαστρονομική εμπειρία, το The Riverside σηματοδοτεί μια ιδιαίτερα αναμενόμενη νέα εποχή για τη Φούλαμ, συνδυάζοντας την αθλητική κληρονομιά με υπηρεσίες παγκόσμιας κλάσης και πολυτελής χώρους. Ενώ οι βραβευμένοι με αστέρια Michelin σεφ θα ηγηθούν στο The Gourmet, η αναβαθμισμένη εμπειρία φιλοξενίας επεκτείνεται και στους χώρους Thames Bar και Sky Deck, διασφαλίζοντας μια ποικιλία premium επιλογών για κάθε επισκέπτη.
Σχόλια 0