Μανιτάρια κρασάτα

Μανιτάρια κρασάτα

Ιδανικό ορεκτικό για τους λάτρεις των μανιταριών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μανιτάρια της αρεσκείας σας. Τα μανιτάρια σοτάρονται και έπειτα αφήνονται να σιγοψηθούν σε το κρασί και το κόλιανδρο, απορροφώντας έτσι τα πλούσια αρώματά τους.

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Μανιτάρια κρασάτα


  • Διατροφή: Vegan

Συστατικά

Κλίμακα
  • 1 κιλό μανιτάρια
  • 1/2 φλιτζάνι λάδι
  • 1/2 φλιτζάνι κρασί ξηρό
  • Κόλιανδρο
  • πιπέρι και αλάτι

Οδηγίες

Πλένουμε καλά, στραγγίζουμε και κόβουμε τα μανιτάρια.
Τα σοτάρουμε στο λάδι και όταν ροδίσουν, προσθέτουμε το κρασί και τον κόλιαντρο και σκεπάζουμε την κατσαρόλα να ψηθούν με το κρασί μέχρι να ετοιμαστούν.
Στη συνέχεια προσθέτουμε το αλατοπίπερο, ανακατεύουμε και τα σερβίρουμε ζεστά.

Λέξεις-κλειδιά: Μανιτάρια

Σχόλια 0

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με

Recipe rating

Top