Το Bauru επινοήθηκε τη δεκαετία του 1930 από τον Casemiro Pinto Neto, γνωστό και ως Bauru (από το όνομα της πατρίδας του), φοιτητή νομικής και πελάτη στο εστιατόριο Ponte Chic στο Σάο Πάολο που είπε στον μάγειρα να φτιάξει ένα ειδικό σάντουιτς μόνο για αυτόν.
Επειδή στο εστιατόριο σύχναζαν πολιτικοί και ποδοσφαιριστές που αγάπησαν το νέο σάντουιτς, η δημοτικότητά του γρήγορα αυξήθηκε και έγινε το προϊόν με τις περισσότερες πωλήσεις του εστιατορίου. Σήμερα, το σάντουιτς εξακολουθεί να έχει έναν στρατό από θαυμαστές και πολλές παραλλαγές, για παράδειγμα, χρησιμοποιώντας ζαμπόν σε φέτες αντί για ψητό μοσχαρίσιο κρέας ή χρησιμοποιώντας ψωμί σε φέτες αντί για το παραδοσιακό french roll bread.
PrintΣάντουιτς Bauru
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- ψωμί τύπου french roll χωρίς τη ψίχα μέσα γεμιστό με…
- λιωμένο τυρί (συνήθως mozzarella)
- ντομάτες
- τουρσιά σε φέτες και
- ψητό μοσχάρι
ΟΔΗΓΙΕΣ
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 350°. Κόψτε το ρολό ψωμιού κατά μήκος και τοποθετήστε στο κάτω ψωμάκι το ψητό μοσχάρι, την ντομάτα, τα τουρσιά και τη μοτσαρέλα, σκεπάζουμε με το πάνω ψωμάκι και το βάζουμε σε ταψί. Ψήστε μέχρι να λιώσει το τυρί, περίπου 5 λεπτά, σερβίρετε ζεστό.
Λέξεις-κλειδιά: Bauru
Σχόλια 0