Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Σαλιγκάρια σουβλάκια

Σαλιγκάρια σουβλάκια

Ιδιαίτερη συνταγή, ιδιαίτερη γεύση, εσείς που λατρεύετε τα σαλιγκάρια σίγουρα θα αγαπήσετε αυτή τη συνταγή. Αφαιρούμε το κέλυφος τους και τα περνάμε σε ξύλινα σουβλάκια, τα αλευρώνουμε, βάζουμε λίγο δεντρολίβανο και τα τηγανίζουμε σε καυτό ελαιόλαδο.

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Σαλιγκάρια σουβλάκια


Συστατικά

Κλίμακα
  • 2025 σαλιγκάρια μεγάλα
  • 23 κουταλιές ξίδι
  • Αλεύρι
  • δεντρολίβανο ξερό
  • Αλάτι και ελαιόλαδο για τηγάνισμα

Οδηγίες

Πλένουμε πολύ καλά τα σαλιγκάρια και τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα με κρύο νερό και με λίγο δεντρολίβανο, να βράσουν.
Προσθέτουμε το ξίδι και λίγο αλάτι και ξαφρίζουμε. Τα αφήνουμε να μισοψηθούν.
Τα κατεβάζουμε από τη φωτιά και τα πλένουμε πολύ καλά, για να φύγει ο αφρός.
Αφαιρούμε το κέλυφος τους και τα περνάμε σε ξύλινα σουβλάκια, τα αλευρώνουμε, βάζουμε λίγο δεντρολίβανο και τα τηγανίζουμε σε καυτό ελαιόλαδο.

Λέξεις-κλειδιά: Σαλιγκάρια

Σχόλια 0

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με

Recipe rating

Top