Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Χταπόδι στην λαδόκολλα

Χταπόδι στην λαδόκολλα

Tο χταπόδι θεωρείται εξαιρετικός μεζές, ειδικά δίπλα στο ούζο, είτε το σερβίρουμε ζεστό είτε κρύο! Εύκολη συνταγή, με μικρό χρόνο προετοιμασίας, το τυλίγουμε στην λαδόκολλα και την τοποθετούμε σε ένα ταψάκι, ψήνουμε για 1 ώρα και κάτι στους 180 βαθμούς.

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Χταπόδι στην λαδόκολλα


Συστατικά

Κλίμακα
  • 1 χταπόδι 1 εως 2 κιλ.
  • Ρίγανη
  • Πιπέρι
  • Αλάτι
  • Λίγο μπαλσάμικο ή απλό ξύδι
  • Ελαιόλαδο
  • Λαδόκολλα
  • Λίγο σκόρδο (προαιρετικά)

Οδηγίες

Έχουμε βγάλει το χταπόδι από την προηγούμενη ημέρα να ξεπαγώσει.
Πλένουμε καλά το χταπόδι και το αφήνουμε να στραγγίσει.
Στρώνουμε μια λαδόκολλα και ακουμπάμε επάνω της το χταπόδι.
Τέλος πάνω από το χταπόδι ρίχνουμε λίγο αλάτι το πιπέρι την ρίγανη  το ελαιόλαδο και μερικές σταγόνες από το ξύδι (αν θέλουμε και το σκόρδο).
Κλείνουμε καλά πρώτα την λαδόκολλα και την τοποθετούμε σε ένα ταψάκι  ψήνουμε για 1 ώρα και 10 με 20 λεπτά στους 180 βαθμούς.

Λέξεις-κλειδιά: Χταπόδι

Σχόλια 0

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με

Recipe rating

Top