Αγαπημένο προφιτερόλ, σε XXL size για φουλ απόλαυση, με κρέμα πατισερί λευκή και κρέμα πατισερί σοκολάτας. Βάζουμε λευκή κρέμα μέσα στο μπωλ, από πάνω του βάζουμε σοκολάτα πατισερί, και συνεχίζουμε εναλλάξ με τον ίδιο τρόπο, αυτό το κάνουμε 4 φορές. Μόλις τελειώσει η διαδικασία αυτή από πάνω ρίχνουμε την γκανάς σοκολάτας και το αφήνουμε να κρυώσει…
Print

Προφιτερόλ XXL με κρέμα πατισερί λευκή και κρέμα πατισερί σοκολάτας
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΙΣΕΡΙ
- 6 κρόκους
- 270 γρ. ζάχαρη
- 1 λίτρο γάλα πλήρες
- 100 γρ. βούτυρο αγελαδινό
- 100 γρ. κορν φλάουρ
- 2 βανίλιες ή σταγόνες βανίλιας
- 200 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα ή γάλακτος
- ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΙΓΙ
- 330 γρ κρέμα γάλακτος 30% (η κρέμα γάλακτος πρέπει να είναι παγωμένη καλά για να έχουμε αφράτη σαντιγί)
- 1 κ.σ. άχνη
- ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
- 200 γρ. κρέμα γάλακτος
- 200 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
- Λίγο βούτυρο
ΟΔΗΓΙΕΣ
Λέξεις-κλειδιά: Προφιτερόλ
Σχόλια 0