Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

McCain, πατάτες με ιστορία!

McCain, πατάτες με ιστορία!

Ο Harrison McCain γεννήθηκε στις 3 Νοεμβρίου 1927 και πέθανε στις 18 Μαρτίου 2004 και έχει τέσσερα παιδιά, τον Μαρκ, την Αν, τη Λόρα και την Τζίλιαν. Και χάρη σε αυτόν μπορούμε να απολαύσουμε σήμερα νόστιμες τηγανιτές πατάτες με όνομα!

Η McCain Foods Limited είναι μια καναδική πολυεθνική εταιρεία κατεψυγμένων τροφίμων που ιδρύθηκε το 1957 στο Florenceville, New Brunswick, του Καναδάς. Είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής κατεψυγμένων προϊόντων πατάτας στον κόσμο.

Η McCain Foods ιδρύθηκε το 1957 από τους αδελφούς Harrison McCain και Wallace McCain με τη βοήθεια των δύο μεγαλύτερων αδελφών τους Robert και Andrew.
Τον πρώτο χρόνο παραγωγής της, η εταιρεία προσέλαβε 30 υπαλλήλους και κέρδισε πάνω από 150.000 δολάρια από πωλήσεις. Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1970-1990, η εταιρεία επεκτάθηκε σε πρόσθετες αγορές παρασκευασμένων τροφίμων, συμπεριλαμβανομένων κατεψυγμένης πίτσας και λαχανικών.

Από το 2017, η εταιρεία είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής προϊόντων κατεψυγμένης πατάτας στον κόσμο και έχει πάνω από 20.000 υπαλλήλους και 47 εγκαταστάσεις παραγωγής σε έξι ηπείρους. 

Με βάση τις πωλήσεις του 2014, είναι η 19η μεγαλύτερη ιδιωτική εταιρεία στον Καναδά, σύμφωνα με το The Globe and Mail ‘s Report on Business. Η Nancy McCain, της οικογένειας McCain, είναι παντρεμένη με τον πρώην Καναδό υπουργό Οικονομικών Bill Morneau. Το 2020, η McCain Foods κέρδισε το βραβείο Lausanne Index Prize – Best of Packaging.

Μία στις τέσσερις τηγανητές πατάτες στον κόσμο είναι McCain!

Σχόλια 0

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ...

Loading…
Top