Το ψαρονέφρι είναι ένα πολύ τρυφερό κομμάτι κρέατος, που ονομάζεται επίσης χοιρινό φιλέτο ή Gentleman’s Cut, είναι ένα μακρύ, λεπτό κομμάτι χοιρινού κρέατος. Παίρνουμε λοιπόν το ψαρονέφρι και το ανοίγουμε με ένα μαχαίρι χωρίς να το κόψουμε τελείως…
Print

Ψαρονέφρι γεμιστό με τυρί
- Μερίδες: 2
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 2 κομμάτια ψαρονέφρι
- 200 γρ. φέτα
- 100 γρ. κρέμα τυρί
- 50 γρ. τριμμένη γραβιέρα
- 1 ασπράδι
- 4 κλωνάρια μαϊντανό
- Δεντρολίβανο φρέσκο
- Λίγο λάδι
- 1 κ.σ. μέλι
- 2 κουταλιές σούπας μουστάρδα.
- Αλάτι, Πιπέρι
- Λίγες οδοντογλυφίδες
ΟΔΗΓΙΕΣ
Λέξεις-κλειδιά: Ψαρονέφρι
Σχόλια 0