Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Ψαρονέφρι γεμιστό με τυρί

Ψαρονέφρι γεμιστό με τυρί

Το ψαρονέφρι είναι ένα πολύ τρυφερό κομμάτι κρέατος, που ονομάζεται επίσης χοιρινό φιλέτο ή Gentleman’s Cut, είναι ένα μακρύ, λεπτό κομμάτι χοιρινού κρέατος. Παίρνουμε λοιπόν το ψαρονέφρι και το ανοίγουμε με ένα μαχαίρι χωρίς να το κόψουμε τελείως…

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Ψαρονέφρι γεμιστό με τυρί


  • Author: Μαρία Καραμανώλη
  • Μερίδες: 2

Συστατικά

Κλίμακα
  • 2 κομμάτια ψαρονέφρι
  • 200 γρ. φέτα
  • 100 γρ. κρέμα τυρί
  • 50 γρ. τριμμένη γραβιέρα
  • 1 ασπράδι
  • 4 κλωνάρια μαϊντανό
  • Δεντρολίβανο φρέσκο
  • Λίγο λάδι
  • 1 κ.σ. μέλι
  • 2 κουταλιές σούπας μουστάρδα.
  • Αλάτι, Πιπέρι
  • Λίγες οδοντογλυφίδες

Οδηγίες

Παίρνουμε το ψαρονέφρι και το ανοίγουμε με ένα μαχαίρι χωρίς να το κόψουμε τελείως.
Το αλατοπιπερώνουμε από όλες τις πλευρές.
Βάζουμε σε ένα μπωλ την φέτα και την πατάμε με ένα πιρούνι ρίχνουμε το τυρί κρέμα το τριμμενο τυρί τον μαϊντανό ψιλοκομμένο και το ασπράδι και ανακατεύουμε.
Αλείφουμε το ψαρονέφρι με μουστάρδα, και από πάνω βάζουμε το μίγμα τυριών το απλώνουμε καλά και το κλείνουμε με τις οδοντογλυφίδες.
Ρίχνουμε λίγο λάδι από πάνω το δεντρολίβανο και αλείφουμε το ψαρονέφρι με το μέλι και την μουστάρδα.
Το βάζουμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα και το ψήνουμε για 30 λεπτά στους 180 βαθμούς στον αέρα.
Το ξαναλοίφουμε με το μουσταρδόμελο και συνεχίζουμε το ψήσιμο για αλλά 10 λεπτά στους 200 βαθμούς.

Λέξεις-κλειδιά: Ψαρονέφρι

Σχόλια 0

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με

Recipe rating

Top