Ένα ταψί γεμάτο γεύσεις, μια συνταγή ιδιαίτερη χωρίς πολλές φασαρίες. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C. Στρώνουμε σε ένα μεγάλο ταψί χαρτί ψησίματος, απλώνουμε τις γλυκοπατάτες και ψεκάζουμε με σπρέι ελαιόλαδου…
PrintΑρνίσια κεφτεδάκια στο ταψί
- Συνολικός χρόνος: 55΄
- Μερίδες: 4
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 600γρ γλυκοπατάτες, ξεφλουδισμένες κομμένες σε φέτες
- 500 γρ. αρνίσιος κιμάς
- 2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
- 1 λεμόνι, το ξύσμα και κομμένο στα τέσσερα
- 1 κ.γ. δεντρολίβανο ψιλοκομμένο
- 1 κόκκινη πιπεριά, κομμένη σε λωρίδες
- 1 μεγάλο κόκκινο κρεμμύδι, κομμένο σε φέτες
- 1 μάραθο ψιλοκομμένο (όχι τα φύλλα)
- 100 γρ φέτα θρυμματισμένη
- 1/4 φλιτζανιού (45 γρ.) ελιές Καλαμών χωρίς κουκούτσι
- 20 γρ φύλλα baby σπανάκι
ΟΔΗΓΙΕΣ
- Προετοιμασία: 20΄
- Εκτέλεση: 35΄
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
- Serving size: Μερίδα
- Θερμίδες: 582
Λέξεις-κλειδιά: Κεφτεδάκια
Σχόλια 0