Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Η τέλεια μαρινάδα για χοιρινές μπριζόλες

Η τέλεια μαρινάδα για χοιρινές μπριζόλες

Σας αρέσει να ψήνετε τις χοιρινές μπριζόλες στην σχάρα; ή μήπως τις προτιμάτε στο τηγάνι; επιλέξτε εσείς το τρόπο, εμείς σας εγγυόμαστε σούπερ χοιρινές μπριζόλες, ζουμερές και πεντανόστιμες!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Η τέλεια μαρινάδα για χοιρινές μπριζόλες


Συστατικά

  • Καστανή ζάχαρη
  • Εξτρα παρθένο ελαιόλαδο
  • Σάλτσα σόγιας
  • Σάλτσα Worcestershire (Πρόκειται για μια σάλτσα που βρίσκει κανείς έτοιμη στο εμπόριο, παρασκευάζεται από σόγια σος, ξύδι, διάφορες γλυκαντικές ουσίες, αποξηραμένη αντζούγια, ταμάρινθο, κρεμμύδι, σκόρδο και μείγμα από μπαχαρικά και μυρωδικά)
  • Αλάτι
  • Αλεσμένο μαύρο πιπέρι
  • Σκόρδο πολτοποιημένο

Οδηγίες

Ανακατέψτε τα υλικά σε ένα μπολ, τοποθετήστε τις μπριζόλες σε μια επανασφραγιζόμενη σακούλα τροφίμων με φερμουάρ, αδειάστε μέσα το μείγμα και σφραγίστε.
Ανακινήστε καλά την σφραγισμένη σακούλα και τοποθετήστε την στο ψυγείο για δύο ώρες το ελάχιστο ή όλη τη νύχτα (προσωπικά προτιμώ 8 ώρες).
Είστε έτοιμοι, την τεχνική του ψησίματος την αφήνουμε σε εσάς!

Λέξεις-κλειδιά: Μπριζόλες

Σχόλια 0

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με

Recipe rating

Top