Άλλη μια εκδοχή για χοιρινές κρασάτες μπριζόλες στην κατσαρόλα, το σίγουρο είναι ότι θα τις λατρέψετε!
PrintΜπριζόλες χοιρινές, κρασάτες
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 1 κιλό μπριζόλες χοιρινές
- 3/4 φλιτζανιού κρασί κόκκινο, ξηρό
- 3–4 κ.σ. λάδι
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Κανέλα
- Κόλιανδρο ξηρό
ΟΔΗΓΙΕΣ
Βάζουμε τις μπριζόλες σε μαρινάτα (κρασί με κόλιανδρο) από το βράδυ.
Βάζουμε το λάδι σε κατσαρόλα και προσθέτουμε τις μπριζόλες μισοστραγγισμένες.
Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και τη βάζουμε σε σιγανή φωτιά, αφού προσθέσουμε το αλάτι, το πιπέρι, την κανέλα και τη δάφνη.
Όταν ροδοκοκκινίσουν και από τις δύο πλευρές, ρίχνουμε το κρασί και τον κόλιαδρο και τις αφήνουμε ακόμα λίγο.
Αν χρειαστεί, προσθέτουμε λίγο νερό, και τις αφήνουμε να ψηθούν μέχρι να μαλακώσουν.
Λέξεις-κλειδιά: Μπριζόλες
Σχόλια 0