Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Μπριζόλες χοιρινές, κρασάτες

Μπριζόλες χοιρινές, κρασάτες

Άλλη μια εκδοχή για χοιρινές κρασάτες μπριζόλες στην κατσαρόλα, το σίγουρο είναι ότι θα τις λατρέψετε!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Μπριζόλες χοιρινές, κρασάτες


ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

ΚΛΙΜΑΚΑ
  • 1 κιλό μπριζόλες χοιρινές
  • 3/4 φλιτζανιού κρασί κόκκινο, ξηρό
  • 34 κ.σ. λάδι
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Κανέλα
  • Κόλιανδρο ξηρό

ΟΔΗΓΙΕΣ

Βάζουμε τις μπριζόλες σε μαρινάτα (κρασί με κόλιανδρο) από το βράδυ.
Βάζουμε το λάδι σε κατσαρόλα και προσθέτουμε τις μπριζόλες μισοστραγγισμένες.
Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και τη βάζουμε σε σιγανή φωτιά, αφού προσθέσουμε το αλάτι, το πιπέρι, την κανέλα και τη δάφνη.
Όταν ροδοκοκκινίσουν και από τις δύο πλευρές, ρίχνουμε το κρασί και τον κόλιαδρο και τις αφήνουμε ακόμα λίγο.
Αν χρειαστεί, προσθέτουμε λίγο νερό, και τις αφήνουμε να ψηθούν μέχρι να μαλακώσουν.

Λέξεις-κλειδιά: Μπριζόλες

Σχόλια 0

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ...

Loading…
Top