Κοτόπουλο με σάλτσα ντομάτας και μοτσαρέλα

Κοτόπουλο με σάλτσα ντομάτας και μοτσαρέλα

Γρήγορη και εύκολη συνταγή, μοναδικό κοτόπουλο με σάλτσα ντομάτας και μοτσαρέλα. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι σε δυνατή φωτιά…

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Κοτόπουλο με σάλτσα ντομάτας και μοτσαρέλα


  • Μερίδες: 4

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

ΚΛΙΜΑΚΑ
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 4 φιλέτα στήθη κοτόπουλου
  • 1 1/2 φλιτζάνι σάλτσα ντομάτας
  • 1/2 φλιτζάνι μοτσαρέλα τριμμένη
  • 1 κ.γ. ψιλοκομμένο σκόρδο
  • 1/2 κ.γ. ρίγανη
  • 1 κ.γ. αποξηραμένα φύλλα μαϊντανού
  • Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
  • Αλάτι (προαιρετικά)

ΟΔΗΓΙΕΣ

Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι σε δυνατή φωτιά. Προσθέτουμε τα φιλέτα και τα τηγανίζουμε από κάθε πλευρά μέχρι να ροδίσουν (περίπου 3 λεπτά από κάθε πλευρά).
Προσθέστε το σκόρδο στο ίδιο τηγάνι και αφήστε το να τσιγαριστεί μέχρι να μυρίσει (περίπου 30 δευτερόλεπτα). Ρίχνετε με κουτάλι τη σάλτσα ντομάτας πάνω και γύρω από το κοτόπουλο. Προσθέστε τη ρίγανη το πιπέρι και το μαϊντανό στη σάλτσα και ανακατέψτε τα. Σιγοβράζουμε με σκεπασμένο το τηγάνι, μέχρι να ψηθεί το κοτόπουλο. Πασπαλίστε την μοτσαρέλα πάνω από κάθε φιλέτο κοτόπουλου.

Λέξεις-κλειδιά: Κοτόπουλο, Μοτσαρέλα

Σχόλια 0

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ...

Loading…
Top