Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Ταλιατέλες με μύδια

Ταλιατέλες με μύδια

Ταλιατέλες με μύδια είναι μια από τις αγαπημένες μου συνταγές για ζυμαρικά με θαλασσινά. Μόλις βράσουν οι  ταλιατέλες τις περιχύνουμε με τη μοναδική σάλτσα μυδιών.

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Ταλιατέλες με μύδια


Συστατικά

Κλίμακα
  • 500γρ. ταλιατέλες
  • 115ml άσπρο κρασί
  • 15γρ. βούτυρο φρέσκο
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1 φλυτζανάκι του καφέ ψιλοκομμένο μαϊντανό
  • πιπέρι, αλάτι
  • 400γρ. μύδια κονσέρβας ή φρέσκα νεροβρασμένα
  • 125ml ζωμό μυδιών
  • 75γρ. μαργαρίνη
  • 30γρ. αλεύρι

Οδηγίες

Σωτάρουμε το σκόρδο με το φρέσκο βούτυρο, ρίχνουμε το μαϊντανό, το πιπέρι, το αλάτι και το κρασί.

Προσθέτουμε τα μύδια μαζί με το ζωμό και τα αφήνουμε να βράσουν για 5.

Εν τω μεταξύ χτυπάμε στο μίξερ τη μαργαρίνη μαζί με το αλεύρι και τα προσθέτουμε στα μύδια βάζοντάς το να βράσει για 3’ ακόμη.

Ετοιμάζουμε τις ταλιατέλες σύμφωνα με τις οδηγίες βρασμού τους.

Σερβίρουμε σε μερίδες τις ταλιατέλες και τις περιχύνουμε με τη σάλτσα μυδιών.

Λέξεις-κλειδιά: Ταλιατέλες, Μύδια

Σχόλια 0

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με

Recipe rating

Top