Το mezcal mangarita είναι μια “ζωηρή” παραλλαγή της κλασικής μαργαρίτας, μια τέλεια ισορροπημένη, τροπική απόλαυση. Με φρουτώδης εμφάνιση που συνδυάζει το γλυκό μάνγκο με το ζουμερό λάιμ καθώς και τη καπνιστή ένταση του mezcal!
Print

Mezcal mangarita
- Συνολικός χρόνος: 00:05
- Μερίδες: 1
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 1 ώριμο μάνγκο, ξεφλουδισμένο και ψιλοκομμένο ή χρησιμοποιήστε 30 ml χυμό μάνγκο
- 50ml La Medida Espadin mezcal
- 25 ml χυμό λάιμ
- 10 ml σιρόπι αγαύης
- πάγος
Για το γαρνίρισμα
- φέτα λάιμ
ΟΔΗΓΙΕΣ
- Ρίξτε το ψιλοκομμένο μάνγκο σε ένα μπλέντερ και χτυπήστε το με 50 ml νερό (μπορεί να χρειαστεί να προσθέσετε λίγο περισσότερο αν είναι μεγάλο το μάνγκο).
- Ρίξτε τον χυμό μάνγκο σε ένα σέικερ για κοκτέιλ μαζί με το mezcal, το χυμό λάιμ και το σιρόπι αγαύης. Γεμίστε με πάγο και ανακινήστε μέχρι το εξωτερικό του σέικερ να είναι αρκετά παγωμένο. Σουρώστε το κοκτέιλ σε ένα ποτήρι coupette ή κάποιο άλλο και γαρνίρετε με μια φέτα λάιμ.
- Κατηγορία: Ποτά – Ροφήματα
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
- Serving size: Ανά μερίδα
- Θερμίδες: 156
- Σάκχαρα: 8 γρ.
- Λιπαρά: 0,1 γρ.
- Υδατάνθρακες: 10 γρ.
- Πρωτεΐνη: 0,2 γρ.
Λέξεις-κλειδιά: Κοκτέιλ, Μάνγκο
Σχόλια 0