Κοκτέιλ mezcal mangarita

Κοκτέιλ mezcal mangarita
Φωτογραφία από Jonathan Reynaga: https://www.pexels.com/el-gr/photo/19841840/

Το mezcal mangarita είναι μια “ζωηρή” παραλλαγή της κλασικής μαργαρίτας, μια τέλεια ισορροπημένη, τροπική απόλαυση. Με φρουτώδης εμφάνιση που συνδυάζει το γλυκό μάνγκο με το ζουμερό λάιμ καθώς και τη καπνιστή ένταση του mezcal!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Mezcal mangarita


  • Συνολικός χρόνος: 00:05
  • Μερίδες: 1

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

ΚΛΙΜΑΚΑ
  • 1 ώριμο μάνγκο, ξεφλουδισμένο και ψιλοκομμένο ή χρησιμοποιήστε 30 ml χυμό μάνγκο
  • 50ml La Medida Espadin mezcal
  • 25 ml χυμό λάιμ
  • 10 ml σιρόπι αγαύης
  • πάγος

Για το γαρνίρισμα

  • φέτα λάιμ

ΟΔΗΓΙΕΣ

  1. Ρίξτε το ψιλοκομμένο μάνγκο σε ένα μπλέντερ και χτυπήστε το με 50 ml νερό (μπορεί να χρειαστεί να προσθέσετε λίγο περισσότερο αν είναι μεγάλο το μάνγκο).
  2. Ρίξτε τον χυμό μάνγκο σε ένα σέικερ για κοκτέιλ μαζί με το mezcal, το χυμό λάιμ και το σιρόπι αγαύης. Γεμίστε με πάγο και ανακινήστε μέχρι το εξωτερικό του σέικερ να είναι αρκετά παγωμένο. Σουρώστε το κοκτέιλ σε ένα ποτήρι coupette ή κάποιο άλλο και γαρνίρετε με μια φέτα λάιμ.
  • Κατηγορία: Ποτά – Ροφήματα

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

  • Serving size: Ανά μερίδα
  • Θερμίδες: 156
  • Σάκχαρα: 8 γρ.
  • Λιπαρά: 0,1 γρ.
  • Υδατάνθρακες: 10 γρ.
  • Πρωτεΐνη: 0,2 γρ.

Λέξεις-κλειδιά: Κοκτέιλ, Μάνγκο

Σχόλια 0

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ...

Loading…
Top