Έχετε ανάψει τα κάρβουνα, έχετε καλέσει τους φίλους σας και ετοιμάζεστε για ένα μοναδικό μπάρμπεκιου. Μην ξεχάσετε να ψήσετε …κρεμμύδια, συνοδέψτε τα ψητά σας με μια απλή και νόστιμη κρεμμυδοσαλάτα!
Print

Σαλάτα με κρεμμύδια ψημένα στα κάρβουνα
- Συνολικός χρόνος: 30΄
- Μερίδες: 3
- Διατροφή: Vegan
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 6 κόκκινα ξερά κρεμμύδια (ολόκληρα με τη φλούδα)
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. ξύδι
- Αλάτι
- Πιπέρι
- 3 κλωναράκια μαϊντανό (ψιλοκομμένο)
ΟΔΗΓΙΕΣ
- Σχηματίστε μια “φωλιά” στα κάρβουνα, τοποθετήστε τα κρεμμύδια και σκεπάστε τα.
- Τα αφήνουμε για 20 λεπτά περίπου.
- Στη συνέχεια τα βγάζουμε από τη φωτιά και τα αφήνουμε να κρυώσουν καλά.
- Αφαιρούμε τα καμένα φύλλα, τα ξεπλένουμε και τα κόβουμε σε λωρίδες.
- Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ, ανακατεύουμε απαλά και σερβίρουμε.
- Προετοιμασία: 30΄
- Κατηγορία: Ορεκτικά – Σαλάτες
Λέξεις-κλειδιά: Κρεμμύδι
Σχόλια 0