Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Γνωρίστε τις ποικιλίες πορτοκαλιών

Γνωρίστε τις ποικιλίες πορτοκαλιών

Τα πορτοκάλια διαφέρουν σε μέγεθος, σε γεύση αλλά και σε εποχή ανάλογα με την ποικιλία τους.

Εσείς γνωρίζεται τις ποικιλίες των πορτοκαλιών;

ΜΕΡΛΙΝ
Χαρακτηριστικό αυτής της ποικιλίας είναι η εξαιρετική γεύση αλλά και η υψηλή αντοχή της στις μεταφορές και στην αποθήκευση. Ο καρπός τους είναι μεγάλος, έντονου πορτοκαλί χρώματος, με χυμώδη άσπερμη σάρκα, με εξαιρετικό άρωμα και παχύ φλοιό. Η περίοδος που ευδοκιμούν είναι από τα μέσα Δεκεμβρίου μέχρι τα μέσα Μαΐου.

ΒΑΛΕΝΤΣΙΑ
Πορτοκάλια εξίσου υψηλής αντοχής στις μεταφορές και στην αποθήκευση. Ο καρπός τους είναι μεσαίου μεγέθους, πορτοκαλί χρώματος, με σάρκα ιδιαίτερα χυμώδη, άσπερμη ή ολιγόσπερμη, με εξαιρετικό άρωμα και λεπτό φλοιό. Η περίοδος που ευδοκιμούν είναι από τα μέσα Απριλίου μέχρι τα τέλη Ιουλίου.

ΝΑΒΑΛΙΝΕΣ
Γλυκά πορτοκάλια μεσαίου μεγέθους, ερυθρού πορτοκαλί χρώματος, με σάρκα χυμώδη ή άσπερμη, με εξαιρετικό άρωμα και μετρίου πάχους φλοιό. Χαρακτηριστικό τους αποτελεί η πρωιμότητα τους. Η περίοδος που ευδοκιμούν είναι από τα μέσα Νοεμβρίου μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου.

ΝΙΟΥΧΟΛ
Ο καρπός τους είναι μεγάλος, με έντονο πορτοκαλί χρώμα, με χυμώδη άσπερμη σάρκα και μετρίου πάχους φλοιό. Η περίοδος που ευδοκιμούν είναι από τα μέσα Νοεμβρίου μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου.

ΛΑΝΕ ΛΕΙΤ
Επιτραπέζιο φρούτο υψηλής αντοχής. Ο καρπός τους είναι μεγάλος, με έντονο πορτοκαλί χρώμα, με χυμώδη άσπερμη σάρκα, με εξαιρετικό άρωμα και μετρίου πάχους φλοιό. Η περίοδος που ευδοκιμούν είναι από το Μάρτιο μέχρι τα μέσα Μαΐου.

Σχόλια 0

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ...

Loading…
Top