Τρεις εξαιρετικοί επαγγελματίες τιμήθηκαν για το 2025 με ένα ειδικό βραβείο MICHELIN!

Τρεις εξαιρετικοί επαγγελματίες τιμήθηκαν για το 2025 με ένα ειδικό βραβείο MICHELIN!

Στην τελετή απονομής του Οδηγού MICHELIN, που πραγματοποιήθηκε στο Hangar-7 στο Σάλτσμπουργκ στις 21 Ιανουαρίου, τρεις εξαιρετικοί επαγγελματίες τιμήθηκαν με το πολυπόθητο Ειδικό Βραβείο!

Ο Οδηγός MICHELIN απένειμε τρία ειδικά βραβεία, παράλληλα με τη δημοσίευση της επιλογής των εστιατορίων του για όλη την Αυστρία, για πρώτη φορά από την επιστροφή του στη δημοκρατία των Άλπεων. Ξεχωριστές διακρίσεις απονεμήθηκαν στις κατηγορίες Service, Young Chef και Sommelier.

Βραβείο MICHELIN Service

Η Barbara Eselböck , από το εστιατόριο Taubenkobel στην ειδυλλιακή μικρή κοινότητα του Schützen am Gebirge, ήταν η αποδέκτης του βραβείου MICHELIN Service. Οι επιθεωρητές περιγράφουν τον επικεφαλής της απολαυστικής μακροχρόνιας οικογενειακής επιχείρησης ως «οικοδεσπότη με καρδιά και ψυχή». Ο επαγγελματισμός της, καθώς και ο εκ φύσεως γοητευτικός και εξαιρετικά φιλικός της τρόπος μεταδίδουν αληθινό πάθος και κάνουν τους επισκέπτες να νιώθουν πολύ ευπρόσδεκτοι – ένας πραγματικός παράγοντας καλής αίσθησης που συμπληρώνει τέλεια την εξαιρετική κουζίνα του συζύγου της, Alain Weissgerber. Πράγματι, ο σεφ εν τω μεταξύ έχει βραβευτεί με δύο αστέρια MICHELIN, πράγμα που σημαίνει ότι αυτό το συμπαθές ζευγάρι έχει κερδίσει δύο διακρίσεις ταυτόχρονα.

Βραβείο MICHELIN Young Chef

Ο Julian Stieger πήρε το βραβείο MICHELIN Young Chef. Είναι ο επικεφαλής σεφ στο εστιατόριο Rote Wand Chef’s Table , το οποίο βρίσκεται στο Lech am Arlberg. Στο εν λόγω εστιατόριο, οι επισκέπτες βιώνουν ένα καταπληκτικό μοντέρνο μενού έκπληξη σε μια διασκεδαστική και ζωντανή ατμόσφαιρα. Εδώ, ο Julian Stieger αποδεικνύει ότι το να είσαι νέος και να έχεις ένα ξεχωριστό στυλ δεν χρειάζεται να είναι μια αντίφαση. Οι επιθεωρητές κέρδισαν από τους εκλεπτυσμένους γευστικούς του συνδυασμούς που εξακολουθούσαν να δίνουν έμφαση στα βασικά στοιχεία. Χάρη στα ευαίσθητα, ακριβή και παιχνιδιάρικα πιάτα του, ο νεαρός σεφ εξασφάλισε στο εστιατόριο δύο αστέρια MICHELIN αμέσως.

Βραβείο MICHELIN Sommelier

Ο Alexander Koblinger, ένας απόλυτος γνώστης του αντικειμένου του, κατέκτησε το Βραβείο MICHELIN Sommelier. Ο επικεφαλής Sommelier στο Döllerers Genießerrestaurant στο Golling an der Salzach (SBG) συμβουλεύει τους επισκέπτες όχι σε ένα αλλά σε δύο εστιατόρια με γνήσιο πάθος και εντυπωσιακή τεχνογνωσία. Έχει στη διάθεσή του περίπου 2.500 ετικέτες. Ως ένας από τους λίγους Master Sommeliers στην Αυστρία και με το πλεονέκτημα της διεθνούς εμπειρίας, προτείνει με ενθουσιασμό τα τέλεια ζευγάρια τόσο για την πολύ βραβευμένη, μοντέρνα αλπική μαγειρική του Andreas Döllerer όσο και για την τοπική-εποχική κουζίνα στο Wirtshaus.

ΠΗΓΗ: guide.michelin.com

Σχόλια 0

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ...

Loading…
Top