Είναι ένα εξαιρετικά εύκολο γεύμα στην εκτέλεση γιατί όλο το μαγείρεμα γίνεται στο τηγάνι (κοτόπουλο, σάλτσα κ.λπ.). Γαρνίρετε στο τέλος με μυρωδικά της αρεσκείας σας!
PrintΚοτόπουλο με κρέμα λεμονιού και σάλτσα σκόρδου
- Συνολικός χρόνος: 30 ΛΕΠΤΑ
- Μερίδες: 4
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 4 στήθη κοτόπουλου
- 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο (ή βούτυρο)
- 2 κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
- Αλάτι και πιπέρι
- 1 φλιτζάνι ή 250 ml ζωμό κοτόπουλου
- 2 κουταλιές χυμό λεμονιού
- 4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
- 1 κουταλάκι πάπρικα
- 1⁄2 κούπα ή 125 ml κρέμα γάλακτος 35%
- 2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό (ή άλλα μυρωδικά)
- 1 κουταλάκι καλαμποκάλευρο για να παχύνει η σάλτσα
- 1⁄2 λεμόνι σε φέτες
ΟΔΗΓΙΕΣ
Λέξεις-κλειδιά: Κοτόπουλο
Σχόλια 0