Μοναδική μαρινάδα για τέλειες μπριζόλες, απολαύστε τις και στο τηγάνι ή στο γκριλ, για καλύτερο αποτέλεσμα αφήστε τις όλο το βράδυ με τη μαρινάδα στο ψυγείο. Ο χρόνος ψησίματος εξαρτάται από το πόσο παχιές είναι οι μπριζόλες και πως τις προτιμάτε.
PrintΗ τέλεια μαρινάδα για μπριζόλες!
- Μερίδες: 6
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- ⅓ φλιτζάνι sauce σόγιας
- ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
- ⅓ φλιτζάνι χυμό λεμονιού
- ¼ φλιτζάνι sauce Worcestershire
- 1½ κ.σ. σκόρδο σε σκόνη
- 3 κ.σ. ξερό βασιλικό
- 1½ κ.σ. αποξηραμένος μαϊντανός
- 1 κ.γ. αλεσμένο λευκό πιπέρι
- ⅛ κ.γ. πιπέρι καγιέν
- 1 κ.γ. ψιλοκομμένο σκόρδο
ΟΔΗΓΙΕΣ
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά. Περιχύνουμε με τη μαρινάδα τις μπριζόλες. Σκεπάζουμε και τις βάζουμε στο ψυγείο για έως και 8 ώρες. Αυτή η ποσότητα είναι αρκετή για να μαρινάρουμε 6-8 μπριζόλες.
- Κατηγορία: Μαρινάδες
Σχόλια 0