Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Φιλέτα ψαριού με σάλτσα μουστάρδας

Φιλέτα ψαριού με σάλτσα μουστάρδας

Απολαύστε ένα νόστιμο πιάτο σε μόλις τριάντα λεπτά! Σερβίρετε τα φιλέτα περιχύνοντας με τη σάλτσα μουστάρδας και πασπαλίζοντας με ψιλοκομμένο μαϊντανό και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Φιλέτα ψαριού με σάλτσα μουστάρδας


  • Συνολικός χρόνος: 30 λ.
  • Μερίδες: 4

Συστατικά

Κλίμακα
  • 8 φιλετάκια μπακαλιάρου (ή πέρκας)
  • ½ κούπα ελαιόλαδο
  • 1 κούπα λευκό, ξηρό κρασί
  • 2 κουταλιές σούπας μουστάρδα
  • Χυμός από δύο λεμόνια
  • ½ κουταλιά του γλυκού κορν φλάουρ
  • 1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Οδηγίες

Αλατοπιπερώνετε τα φιλετάκια, τα βάζετε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι με το ελαιόλαδο και προσθέτετε νερό ως τη μέση. Σκεπάζετε το τηγάνι και ψήνετε σε μέτρα φωτιά για 15 λεπτά. Αφαιρείτε το ψάρι με τρυπητή κουτάλα. Στο ζουμάκι που έμεινε προσθέτετε το κρασί, τη μουστάρδα και τον χυμό λεμονιού και τα αφήνετε 2-3 λεπτά να βράσουν. Ωστόσο σε ένα φλιτζανάκι με 3 κουταλιές νερό διαλύετε το κορν φλάουρ, το προσθέτετε στη σάλτσα και ανακατεύετε. Μόλις πήξει λίγο η σάλτσα αποσύρετε το σκεύος από την φωτιά. Σερβίρετε τα φιλέτα περιχύνοντας με τη σάλτσα και πασπαλίζοντας με ψιλοκομμένο μαϊντανό και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

  • Προετοιμασία: 10 λ.
  • Εκτέλεση: 20 λ.

Λέξεις-κλειδιά: Μουστάρδα

Σχόλια 0

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με

Recipe rating

Top