Κροκέτες φασολιών

Κροκέτες φασολιών

Οι κροκέτες φασολιών με μοσχοκάρυδο, θυμάρι και κρεμμύδι είναι μια εξαιρετική και υγιεινή συνταγή για να απολαύσετε όσπρια πλούσια σε πρωτεΐνη και φυτικές ίνες στο μεσημεριανό σας τραπέζι.

Print
clock icon cutlery icon flag icon folder icon instagram icon pinterest icon facebook icon print icon squares icon heart icon heart solid icon

Κροκέτες φασολιών


  • Διατροφή: Vegan

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

ΚΛΙΜΑΚΑ
  • ποτήρι φασόλια
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο
  • 1 κ.γ. θυμάρι
  • ½ κ.γ. μοσχοκάρυδο
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 ποτήρι φρυγανιά

ΟΔΗΓΙΕΣ

  • Βράζετε καλά τα φασόλια που έχετε φουσκώσει από το βράδυ.
  • Λιώνετε τα φασόλια σε πουρέ.
  • Προσθέτετε τα αρωματικά, το κρεμμύδι και το λάδι και πλάθετε μικρές στρογγυλές μπαλίτσες.
  • Κυλάτε τις μπαλίτσες στην φρυγανιά για να πασπαλιστούν καλά.
  • Τις τοποθετείτε σε ταψί αλειμμένο με λάδι και ψήνετε στο φούρνο μέχρι να ροδίσουν.

Λέξεις-κλειδιά: Κροκέτες

Σχόλια 0

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ...

Loading…
Top