Οι κροκέτες φασολιών με μοσχοκάρυδο, θυμάρι και κρεμμύδι είναι μια εξαιρετική και υγιεινή συνταγή για να απολαύσετε όσπρια πλούσια σε πρωτεΐνη και φυτικές ίνες στο μεσημεριανό σας τραπέζι.
PrintΚροκέτες φασολιών
- Διατροφή: Vegan
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 1½ ποτήρι φασόλια
- 1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο
- 1 κ.γ. θυμάρι
- ½ κ.γ. μοσχοκάρυδο
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 ποτήρι φρυγανιά
ΟΔΗΓΙΕΣ
- Βράζετε καλά τα φασόλια που έχετε φουσκώσει από το βράδυ.
- Λιώνετε τα φασόλια σε πουρέ.
- Προσθέτετε τα αρωματικά, το κρεμμύδι και το λάδι και πλάθετε μικρές στρογγυλές μπαλίτσες.
- Κυλάτε τις μπαλίτσες στην φρυγανιά για να πασπαλιστούν καλά.
- Τις τοποθετείτε σε ταψί αλειμμένο με λάδι και ψήνετε στο φούρνο μέχρι να ροδίσουν.
Λέξεις-κλειδιά: Κροκέτες
Σχόλια 0