Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Ψαρόσουπα με μπακαλιάρο

Ψαρόσουπα με μπακαλιάρο

Μια εύκολη και νόστιμη χειμωνιάτικη συνταγή που θα εντυπωσιάσει τους πάντες. Με φρέσκο ή κατεψυγμένο μπακαλιάρο σε φιλέτο, μπορείτε την τελευταία στιγμή να ετοιμάσετε μια υπέροχη ψαρόσουπα.

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Ψαρόσουπα με μπακαλιάρο


  • Συνολικός χρόνος: 25'-30' λεπτά
  • Μερίδες: 4

Συστατικά

Κλίμακα
  • 1 συσκευασία κατεψυγμένος μπακαλιάρος φιλέτο
  • ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι χοντροκομμένο
  • 2 μικρά καρότα σε ροδέλες
  • 4 κλωνάρια σέλινο
  • 3 πατάτες κομμένες (κυδωνάτες)
  • χυμό από 1 λεμόνι
  • 4 κλωνάρια μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • Αλάτι, Πιπέρι

Οδηγίες

Σε μια βαθιά κατσαρόλα και σε δυνατή φωτιά ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι, τα καρότα, το σέλινο και τις πατάτες μαζί, έως ότου μαραθεί το κρεμμύδι. Σκεπάζετε με νερό και αλατίζετε.
Στη συνέχεια, χαμηλώστε τη φωτιά και μαγειρέψτε το φαγητό σκεπασμένο μέχρι να μαλακώσει το καρότο και η πατάτα.
Κατόπιν, προσθέτετε το ψάρι και βράζετε για 10 λεπτά ακόμα.
Αφαιρείτε το παραπανίσιο κρεμμύδι και το σέλινο. Βάζετε στο multi δύο-τρία κομμάτια πατάτας, μαζί με 2 κουτάλες ζωμό και το χυμό λεμονιού και αλέθεται καλά.
Ρίχνετε το μείγμα στη σούπα και το αφήνετε να πάρει μία-δύο βράσεις, μέχρι να χυλώσει η σούπα.
Σερβίρετε, συνοδεύοντας με μαϊντανό και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Λέξεις-κλειδιά: Ψαρόσουπα

ΠΗΓΗ

Σχόλια 0

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με

Recipe rating

Top