Πλένουμε και κόβουμε τα λαχανικά. Καθαρίζουμε τα αυγά, τα κόβουμε σε φέτες και το τυρί σε κύβους. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα λαχανικά και τη φέτα, προσθέτουμε και τα αυγά.
Print

Σαλάτα με βραστά αυγά, φέτα και ρόκα
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 1 μαρούλι
- 2 ματσάκια ρόκα
- 200 γρ. τυρί φέτα
- 4 αυγά βρασμένα
- Λίγο άνηθο ψιλοκομμένο
- 1 κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
- Χυμό 1 λεμονιού
- Αλάτι
- Πιπέρι
ΟΔΗΓΙΕΣ
Πλένουμε και κόβουμε τα λαχανικά. Καθαρίζουμε τα αυγά, τα κόβουμε σε φέτες και το τυρί σε κύβους. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα λαχανικά και τη φέτα, προσθέτουμε και τα αυγά. Φτιάχνουμε και περιχύνουμε μια βινεγκρετ με το λάδι και το λεμόνι, και τέλος προσθέτουμε το αλάτι και το πιπέρι.
Λέξεις-κλειδιά: Αυγά, Φέτα, Ρόκα
Σχόλια 0