Έναρξη: 20/05/2023
09:30
Λήξη: 23/05/2023
15:00

Τοποθεσία Διεξαγωγής

McCormick Place, Chicago, USA

GPS: 41.8527221, -87.6158294

Το National Restaurant Association Show (NRA Show) είναι η πλατφόρμα για να ανακαλύψετε, να μάθετε, να συνδεθείτε, να εμπνευστείτε και να αποκτήσετε τα εργαλεία που χρειάζονται για να καινοτομήσετε και να αναπτυχθείτε στη διεθνή αγορά τροφίμων. Μια μοναδική εμπειρία για ιδιοκτήτες και μάνατζερ εστιατορίων, επικεντρωμένη σε εργαλεία και πόρους για την παροχή στρατηγικής για ανάπτυξη, παρέχοντας παράλληλα προτάσεις που είναι κρίσιμες για την επιχειρηματική επιτυχία.
Το Value The Show είναι ο βασικός πόρος για επαγγελματίες του κλάδου των υπηρεσιών εστίασης και της φιλοξενίας από το 1919. Μεγιστοποιήστε τον χρόνο (και τα χρήματά σας) παρακολουθώντας τη μοναδική εκδήλωση που τα έχει όλα, από ειδικούς που θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε τις πιο πρόσφατες προβλέψεις του κλάδου μέχρι τον εξοπλισμό που ενισχύει την απόδοση της επιχείρηση σας.
Καινοτομίες αιχμής, θα τις βρείτε εδώ. Ανακαλύψτε νέες λύσεις από τους επόμενους συνεργάτες σας, συζητήστε τις ανάγκες σας με ειδικούς στον χώρο της τεχνολογίας των εστιατορίων, μάθετε για νόστιμα νέα υλικά και παγκόσμιες τάσεις γεύσης, βρείτε εξοπλισμό που αλλάζει το παιχνίδι, και τόσα άλλα όλα στο Show.
Ιδέες και πληροφορίες, το να είστε ενήμεροι είναι απαραίτητο συστατικό για την επιτυχία σας και αυτό δεν ήταν ποτέ πιο αληθινό από ό,τι είναι τώρα. Ενημερωθείτε για νέα του κλάδου από αξιόπιστες πηγές, βελτιώστε τις γνώσεις, βρείτε την έμπνευσή σας και μάθετε νέες δεξιότητες με το εκτενές εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει εργαστήρια, επιδείξεις από σεφ, και προβεβλημένες παρουσιάσεις.
Είτε αναζητάτε νέους επιχειρηματικούς εταίρους, είτε θέλετε να συναντήσετε συναδέλφους είτε θέλετε να συζητήσετε συναρπαστικές ιδέες συνεργασίας, εδώ θα βρείτε τους κατάλληλους ανθρώπους και ευκαιρίες.

Συμμετοχή & Εισιτήρια
Εισιτήριο επισκέπτη (τιμές 2022)
$95.00
Κόστος εκθεσιακού περιπτέρου (τιμές 2022)
$3.850.00

Προσεχείς Εκδηλώσεις

Δείτε τις προσεχείς εκδηλώσεις τροφίμων & ποτών σε όλο τον κόσμο!

Loading…
Top