Έναρξη: 03/11/2023
11:00
Λήξη: 05/11/2023
18:00

Τοποθεσία Διεξαγωγής

Palais des congrès, 1001 Place Jean-Paul Riopelle Montréal

GPS: 45.5037198, -73.5609705

Η International Tourism & Travel Show είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη έκθεση που απευθύνεται σε πιθανούς ταξιδιώτες που αναζητούν καθοδήγηση για τα επερχόμενα ταξίδια τους και προτάσεις για να εξερευνήσουν νέους προορισμούς. Περισσότερες από 100 χώρες συμμετέχουν μέσω ταξιδιωτικών γραφείων και τουριστικών πρακτόρων. Όλα αυτά τα χρόνια η International Tourism & Travel Show έχει γίνει ένα πολύ γνωστό και δημοφιλές γεγονός για ταξιδιώτες που αναζητούν τον επόμενο προορισμό τους.

Αξίζει γιατί…

  • Παγκόσμια κουζίνα,  εξερευνήστε τις κουζίνες όλου του κόσμου. Και μην ξεχάσετε να μείνετε μέχρι το τέλος για να τα γευτείτε όλα όσα ετοιμάζονται!
  • Συνέδρια, περισσότερα από 40 συνέδρια που διοργανώνονται από τη Voyages Traditours για να μάθετε περισσότερα για τον προορισμό των ονείρων σας!
  • Show, εμπνευστείτε από χορούς και σόου από διαφορετικούς πολιτισμούς! Με οικοδεσπότη τη Véronique Daudelin, θα γοητευτείτε από τους θιάσους της Société du Patrimoine d’expression du Québec.
  • Δικτύωση B2B, η International Tourism & Travel Show σάς προσφέρει την ευκαιρία να δικτυωθείτε με τους σημαντικότερους επαγγελματίες της καναδικής και διεθνής τουριστικής βιομηχανίας κατά τη διάρκεια της ημέρας B2B.
Συμμετοχή & Εισιτήρια
Ενήλικες
-3$ για online αγορά
Ηλικιωμένοι (60 ετών και άνω)
-3$ για online αγορά
Φοιτητές
-3$ για online αγορά
Παιδιά από 6 έως 12 ετών
-3$ για online αγορά
Παιδιά κάτω των 6 ετών
Δωρεάν

Διοργάνωση

Προσεχείς Εκδηλώσεις

Δείτε τις προσεχείς εκδηλώσεις τροφίμων & ποτών σε όλο τον κόσμο!

Loading…
Top