Έναρξη: 19/06/2024
12:00
Λήξη: 19/06/2024
17:30

Τοποθεσία Διεξαγωγής

Grand Marquis, Old Bridge, New Jersey

GPS: 40.4302926, -74.3036388

Η Hermes Expo International (Hermes Expo) είναι μια κορυφαία επιχειρηματική έκθεση στην Αμερική, η οποία προωθεί το εμπόριο, τη δικτύωση και τον πολιτισμό μεταξύ Αμερικής και Ελλάδας από το 1992. Ως κορυφαία εταιρεία επιχειρηματικής δικτύωσης, η Hermes Expo λειτουργεί ως καταλύτης για επιχειρήσεις που αναζητούν νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες.
Πρόκειται για το ομογενειακό εκθεσιακό γεγονός της χρονιάς, που έχει ως σκοπό την ανάπτυξη οικονομικών συνεργασιών μεταξύ ομογενών και φιλελλήνων επιχειρηματιών και επαγγελματιών του κλάδου τροφίμων και ποτών.
Με γνώμονα την ενίσχυση της εξαγωγικής δραστηριότητας και των δεσμών μεταξύ Ελλάδας και Ομογένειας, η “Hermes Expo” θα διεξάγει προκαθορισμένες Β2Β συναντήσεις με διεθνείς αγοραστές και επιχειρηματίες, όχι μόνον δια ζώσης κατά τη διάρκεια της έκθεσης, αλλά και πέραν της έκθεσης.
Στην έκθεση θα εκπροσωπηθούν επιχειρήσεις από τους παρακάτω κλάδους: προϊόντα τροφίμων και ποτών, τουριστικά γραφεία, ξενοδοχεία, κατασκευαστικές εταιρείες, ασφάλειες, τράπεζες, διανομείς τροφίμων και ποτών, αντιπρόσωποι εμπορικών εισαγωγών, εξοπλισμοί χώρων εστίασης, νομικοί και επιχειρηματικοί σύμβουλοι, διαφημιστικές εταιρείες, εταιρείες franchise, επιμελητήρια και ανεξάρτητες εταιρικές συμμετοχές.
Η έκθεση Hermes «Ερμής» λειτουργεί ως ένας «βατήρας» για τις Ελληνικές, Ελληνοαμερικανικές και Αμερικανικές επιχειρήσεις που θέλουν να δημιουργήσουν νέους οικονομικούς δεσμούς με την επέκταση των δραστηριοτήτων τους στο διευρυμένο δίκτυο της Αμερικανικής αγοράς.

ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ: Ετήσια

Συμμετοχή & Εισιτήρια
Μη διαθέσιμες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το διοργανωτή!
$0,00

Προσεχείς Εκδηλώσεις

Δείτε τις προσεχείς εκδηλώσεις τροφίμων & ποτών σε όλο τον κόσμο!

Loading…
Top