Έναρξη: 16/11/2024
00:00
Λήξη: 18/11/2024
00:00

Τοποθεσία Διεξαγωγής

Hala Laminor, București, Ρουμανία

GPS: 44.4332479, 26.1869749

Η FoodService & Hospitality Expo που θα πραγματοποιηθεί στο Βουκουρέστι είναι μια εξειδικευμένη έκθεση B2B για επαγγελματίες τροφίμων, ποτών, λιανικής και HoReCa στη Ρουμανία και γενικότερα στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Η FoodService & Hospitality Expo θα συγκεντρώσει μεγάλες εταιρείες προμηθευτών και λιανικής της Ρουμανίας αλλά και της διεθνής σκηνής. Ένα σημαντικό γεγονός για τους εκθέτες καθώς και για χιλιάδες επιλεγμένους Ρουμάνους και διεθνείς επισκέπτες που αναζητούν αμοιβαίες επωφελείς εμπορικές συμφωνίες.
Ένας ιδανικός χώρος συνάντησης για διάλογο με εταιρείες και επαγγελματίες, ένας συνδυασμός έκθεσης και εξειδικευμένης εκδήλωσης, ένας τόπος επαγγελματικής ενημέρωσης και ανταλλαγής πληροφοριών. Το food Retail & the Hospitality στη Ρουμανία έχουν δείξει μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης.
Συμμετέχοντας στο FoodService & Hospitality Expo θα έχετε την ευκαιρία να ενισχύσετε το brand σας και να αποκτήσετε πρόσβαση σε νέες αγορές, να γνωρίσετε νέους πελάτες, προμηθευτές και εισαγωγείς για να αναπτύξετε περαιτέρω την εταιρεία σας.

Συμμετοχή & Εισιτήρια
Μη διαθέσιμες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το διοργανωτή!
0,00 €
Κατηγορίες
Exhibition
Exhibition

Προσεχείς Εκδηλώσεις

Δείτε τις προσεχείς εκδηλώσεις τροφίμων & ποτών σε όλο τον κόσμο!

Loading…
Top