Έναρξη: 11/09/2024
09:00
Λήξη: 13/09/2024
18:00

Τοποθεσία Διεξαγωγής

Samyan Mitrtown Hall, Bangkok

GPS: 13.7338286, 100.528296

Η Healthy Food Asia είναι η μοναδική εξειδικευμένη έκθεση τροφίμων που καλύπτει τις κατηγορίες των υγιεινών, βιολογικών, βίγκαν, φυτικών τροφίμων για εισαγωγείς, εμπόρους (B2B & B2C) και πολλά άλλα κανάλια διανομής από τις χώρες της Νοτιοανατολικής Ασίας και γενικότερα από χώρες Ασίας-Ειρηνικού.
Το Healthy Food Business γίνεται ολοένα και πιο σημαντικό στην Ασία (όπως φαίνεται από την έρευνα της Mintel), δεδομένης της μεγάλης αύξησης του υγιεινού τρόπου ζωής και της δυσανεξίας στη λακτόζη (γαλακτοκομικά προϊόντα) από τους Ασιάτες καταναλωτές. Η Vegan διατροφή βρίσκεται σε άνοδο ως μία από τις τάσεις στις μεγάλες πόλεις της Ασίας και της Μέσης Ανατολής με εκατομμύρια κατοίκους να επισκέπτονται καταστήματα Food Service ή να παραγγέλνουν online καθημερινά. Επίσης πρόσφατοι αριθμοί (Euromonitor) δείχνουν ότι το 31% του συνολικού εμπορίου ενδιαφέρεται άμεσα για την αγορά υγιεινών, βιολογικών ή vegan προϊόντων διατροφής.
Αυτή η έκθεση είναι το κατάλληλο μέρος για να προμηθευτείτε τα πιο πρόσφατα και υγιεινά προϊόντα διατροφής που αναζητά κάθε καταναλωτής. Η Healthy Food Asia είναι το «place to be» για να αναβαθμίσεις την επιχείρηση σου σε συνεργασία με τους κορυφαίους προμηθευτές αυτής της κατηγορίας.

Συμμετοχή & Εισιτήρια
Μη διαθέσιμες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το διοργανωτή!
0,00 €
Κατηγορίες
Exhibition
Exhibition

Προσεχείς Εκδηλώσεις

Δείτε τις προσεχείς εκδηλώσεις τροφίμων & ποτών σε όλο τον κόσμο!

Loading…
Top