Έναρξη: 20/09/2023
09:00
Λήξη: 22/09/2023
18:00

Τοποθεσία Διεξαγωγής

Indonesia Convention Exhibition - ICE BSD City, Tangerang, Indonesia

GPS: -6.3002261, 106.6362418

Η θάλασσα και η αλιεία της Ινδονησίας είναι από τους κύριους τομείς για την οικονομική ανάπτυξη της Ινδονησίας. Οι προσπάθειες του Υπουργείου Θαλάσσιων Υποθέσεων και Αλιείας της Δημοκρατίας της Ινδονησίας για τη βελτίωση της αλιευτικής παραγωγής είναι στα κατάλληλα βήματα. Αυτές οι προσπάθειες περιλαμβάνουν βελτιώσεις των αλιευτικών προϊόντων παραγωγής που κυριαρχούν στις εξαγωγές και στις τοπικές αγορές, όπως οι γαρίδες, τα φύκια, το γατόψαρο, η σφυρίδα και άλλα είδη ψαριών.

Σύμφωνα με αυτό, η DPJB δεσμεύεται να ενθαρρύνει τις βελτιώσεις της εκβιομηχάνισης των βασικών προϊόντων αλιείας, όπως οι γαρίδες, η σφυρίδα, το γατόψαρο και τα φύκια μέσω της εκδήλωσης AQUATICA αλλά και INDOAQUA.

Το AQUATICA ASIA δεν είναι απλώς μια έκθεση για προϊόντα αλιείας, αλλά και μια εκδήλωση συνάντησης επενδυτών στον κλάδο της αλιείας, για την ολοκλήρωση επιχειρηματικών συναλλαγών και εταιρικών σχέσεων, εξερεύνηση ευκαιριών για εξαγωγές και επίδειξη της νεότερης τεχνολογίας που σχετίζεται με τον αλιευτικό τομέα.

Συμμετοχή & Εισιτήρια
Μη διαθέσιμες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το διοργανωτή!
$0.00
Κατηγορίες
Αλιεία
Αλιεία

Προσεχείς Εκδηλώσεις

Δείτε τις προσεχείς εκδηλώσεις τροφίμων & ποτών σε όλο τον κόσμο!

Loading…
Top