Έναρξη: 25/09/2024
00:00
Λήξη: 27/09/2024
00:00

Τοποθεσία Διεξαγωγής

MTP Poznań Expo

GPS: 52.4026128, 16.9095109

Η Polagra αποτελεί την κορυφαία έκθεση τροφίμων στην Πολωνία και παραμένει ένα σημείο αναφοράς για επιχειρηματίες και επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Η συνάντηση αυτή δημιουργεί ένα μέρος ανταλλαγής ιδεών και προϊόντων, ενώ περιέχει τη δυνατότητα γνωριμίας με τις νέες τάσεις και συγκριτικής ανάλυσης των προϊόντων στην αγορά.
Η έκθεση Polagra αποτελεί ένα σημαντικό επιχειρηματικό γεγονός στην Πολωνία με μακρά ιστορία, αφού ξεκίνησε το 1985. Η ιστορία της αντικατοπτρίζει τη σημαντική ανάπτυξη της βιομηχανίας τροφίμων και της γεωργίας στην Πολωνία και είναι ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους θεσμούς της χώρας.
Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της POLAGRA είναι η ποικιλομορφία της και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει και φέτος. Αναπτύσσονται τρία παράλληλα σαλόνια  FOOD, FOODTECH και HORECA.

FOOD Zone

Η FOOD Zone είναι ένας χώρος με παρουσίαση καταναλωτικών τάσεων, μια ευρεία ανασκόπηση των προσφορών. Είναι επίσης ένας τόπος προώθησης της πολωνικής βιομηχανίας τροφίμων.
Κάθε χρόνο, τη ζώνη FOOD στη POLAGRA επισκέπτονται δεκάδες χιλιάδες επαγγελματίες από όλο τον κόσμο, που αναζητούν νέα προϊόντα, εμπνεύσεις και κυρίως επικεντρώνονται στη σύναψη μακροπρόθεσμων συμβολαίων. Αυτό είναι ένα σημαντικό γεγονός για την ανάπτυξη νέων προοπτικών εξαγωγών, στο οποίο το πρόγραμμα Hosted Buyers διαδραματίζει βασικό ρόλο, χάρη στο οποίο οι διαχειριστές αλυσίδων λιανικής πώλησης καθώς και οι χονδρέμποροι, οι διανομείς και οι εισαγωγείς τροφίμων εκτός Πολωνίας μπορούν να συμμετάσχουν στην έκθεση με πολύ προνομιακούς όρους.
Η έκθεση συνοδεύεται από βιομηχανική εκπαίδευση αφιερωμένη τόσο σε παραγωγούς τροφίμων όσο και σε διανομείς τροφίμων, η οποία αφορά νέους νομικούς κανονισμούς ή λύσεις μάρκετινγκ για επιχειρηματίες από τη βιομηχανία τροφίμων.

FOODTECH Zone

Η ζώνη FOODTECH είναι ένας τόπος έμπνευσης για εκπροσώπους εταιρειών παραγωγής τροφίμων: τη διοίκηση, καθώς και τους ειδικούς από τμήματα που ασχολούνται με την παραγωγή τροφίμων, την τεχνολογία τροφίμων και τη συντήρηση.
Κάθε χρόνο η έκθεση FOODTECH συνοδεύεται από συναντήσεις εμπειρογνωμόνων κατά τις οποίες συζητούνται οι τελευταίες λύσεις παρακολούθησης, βελτιστοποίησης και ελέγχου κόστους στη βιομηχανία.

HORECA Zone

Κάθε χρόνο, τη ζώνη HORECA επισκέπτονται πολλές χιλιάδες εστιάτορες, σεφ καθώς και ιδιοκτήτες και διαχειριστές ξενοδοχείων.
Η καρδιά της έκθεσης για τη ζώνη HORECA είναι η γαστρονομική ζώνη, η οποία φιλοξενεί τον πιο διάσημο διαγωνισμό στην πολωνική γαστρονομία – το Polish Culinary Cup, το οποία στοχεύει να επιλέξει δεξιοτέχνες της γεύσης, να τους υποστηρίξει στην περαιτέρω επαγγελματική τους εξέλιξη και να δημιουργήσει ένα γαστρονομικό μονοπάτι που οδηγεί στην κουζίνα των καλύτερων σεφ νέας γενιάς στην Πολωνία.

ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ: Ετήσια

Συμμετοχή & Εισιτήρια
Μη διαθέσιμες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το διοργανωτή!
0,00 €
Κατηγορίες
Exhibition
Exhibition
Seminar
Seminar

Διοργάνωση

Προσεχείς Εκδηλώσεις

Δείτε τις προσεχείς εκδηλώσεις τροφίμων & ποτών σε όλο τον κόσμο!

Loading…
Top