Αναζητήστε προμηθευτή
Αναζήτηση
Έναρξη: 24/09/2022
09:00
Λήξη: 26/09/2022
18:00

Τοποθεσία Διεξαγωγής

Τεχνόπολις, Αθήνα

GPS: 37.9777776, 23.7136161

Το ATHENS COFFEE FESTIVAL είναι μία μεγάλη γιορτή για τον καφέ και την κουλτούρα του, η οποία απευθύνεται εξίσου στους επαγγελματίες του κλάδου, τους home barista αλλά και το ευρύ καταναλωτικό κοινό!

Το Athens Coffee Festival, από την πρώτη του κιόλας διοργάνωση, το Μάιο του 2016, κατόρθωσε να αναδειχθεί ως ένα από τα κορυφαία φεστιβάλ καφέ σε παγκόσμιο επίπεδο! Η ισχύς της δυναμικής του επιβεβαιώνεται άλλωστε, από τον εντυπωσιακό αριθμό των επισκεπτών, τις δηλώσεις ικανοποίησης των εταιρειών που συμμετείχαν, αλλά και τα θετικά σχόλια των σημαινόντων προσώπων του κλάδου από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Σε μία περίοδο που η αγορά του καφέ βρίσκεται στο απόγειο της ανάπτυξής της, διανύοντας την πιο ώριμη φάση της, το Αthens Coffee Festival αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς για τους επαγγελματίες, αλλά και το ευρύ κοινό που ενδιαφέρεται να γνωρίσει από κοντά όλες τις καινοτομίες και τα δρώμενα της αγοράς, από τους εμβληματικούς οίκους espresso, αλλά και τους καταξιωμένους Έλληνες και ξένους specialty coffee.

Για να καλύψει αποτελεσματικά τις ανάγκες των επιχειρήσεων καφεστίασης το φεστιβάλ πραγματοποιείται στο τέλος Σεπτεµβρίου κάθε χρόνου, ενόψει της επερχόμενης χειμερινής σεζόν.

Φέτος, η Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, στο Γκάζι, φιλοξένησε το 5ο Athens Coffee Festival το Σεπτέμβριο 2021. Το φεστιβάλ χαρακτηρίστηκε από μια εντυπωσιακή προσέλευση από επαγγελματίες του κλάδου, από κάθε γωνιά της Ελλάδας αλλά και επιλεγµένων σημαντικών επισκεπτών από το εξωτερικό, οι οποίοι έδωσαν ραντεβού για την επόμενη διοργάνωση στις 24-26 Σεπτεμβρίου 2022. Το ACF απευθύνεται παράλληλα, στο δυναµικό κοινό των καταναλωτών που είναι λάτρεις του καφέ και ενδιαφέρονται για τις νέες τάσεις και εξελίξεις που διαµορφώνονται στο χώρο.

Συμμετοχή & Εισιτήρια
Εισιτήριο επισκέπτη
5.00 €

Διοργάνωση

Προσεχείς Εκδηλώσεις

Δείτε τις προσεχείς εκδηλώσεις τροφίμων & ποτών σε όλο τον κόσμο!

Loading…
Top