Έναρξη: 06/03/2023
09:30
Λήξη: 08/03/2023
16:00

Τοποθεσία Διεξαγωγής

IFEMA - Feria de Madrid, Madrid, Spain

GPS: 40.4678224, -3.617241099999999

Η MEAT ATTRACTION που διοργανώνεται από την IFEMA και την ANICE τείνει να γίνει η κορυφαία έκθεση απαραίτητη για όλους τους φορείς που εμπλέκονται στον τομέα του κρέατος. Η MEAT ATTRACTION είναι η ραχοκοκαλιά επιχειρηματικών ευκαιριών και διεθνοποίησης για εκθέτες, επισκέπτες και αγοραστές.
Το μάρκετινγκ, η καινοτομία, η ποιότητα και γνώση θα είναι οι προϋποθέσεις του επερχόμενου Meat Attraction. Με στόχο την τόνωση της διεθνούς εμπορικής δραστηριότητας του κλάδου, την προβολή του, την εκπαίδευση και την αλληλεπίδραση μεταξύ επαγγελματιών από όλη τη βιομηχανία του κρέατος προετοιμάζεται η επερχόμενη έκθεση. Οι συμμετέχοντες θα ανακαλύψουν όλα τα τελευταία προϊόντα και υπηρεσίες, τρόφιμα και γκουρμέ γεύσεις, διάφορα είδη κρέατος και πολλά άλλα. Η εμπορική έκθεση θα φιλοξενήσει ένα πλήρες πρόγραμμα συνεδρίων με δραστηριότητες και εκδηλώσεις. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει συμπόσια για την αυτοματοποίηση και την ψηφιοποίηση στον κλάδο, ομιλίες, εκπαιδευτικά προγράμματα και εργαστήρια.
Μέρος του προγράμματος 
Meat Attraction 2023 θα είναι το The Butcher’s Shop , ο γαστρονομικός χώρος του Chef Factory , καθώς και η περιοχή Innovation Hub , που θα συγκεντρώνει όλες τις καινοτομίες προϊόντων κρέατος.
Εκτός από την επιτόπια εκδήλωση, η ψηφιακή πλατφόρμα Meat Attraction LIVEConnect θα είναι επίσης ανοιχτή για τους επισκέπτες και τους εκθέτες από μακριά ώστε να μπορέσουν να δικτυωθούν, να εξερευνήσουν προϊόντα και λύσεις εξ αποστάσεως.

Συμμετοχή & Εισιτήρια
Μη διαθέσιμες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το διοργανωτή!
0.00 €

Προσεχείς Εκδηλώσεις

Δείτε τις προσεχείς εκδηλώσεις τροφίμων & ποτών σε όλο τον κόσμο!

Loading…
Top