Με την ανάδειξη της νικήτριας ομάδας και τη συμμετοχή φοιτητών από Πανεπιστήμια όλης της χώρας, ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 15ος…
Το Τμήμα Εμπορίου της Δ/νσης Ανάπτυξης της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης στο πλαίσιο προγράμματος συνεργασίας με τον ΕΦΕΤ έτους 2025 για τον έλεγχο…
Το πλαίσιο της διαδικασίας για την εγγραφή των παραγωγών στο Ελαιοκομικό Μητρώο αποτέλεσε αντικείμενο της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε χθες στο Υπουργείο…
Ένα πιάτο με μεσογειακές νότες και λίγη πικάντικη γεύση, σερβιρισμένο με άφθονο μαϊντανό και τραγανό ψωμί για βούτες! Αυτό είναι ένα ολοκληρωμένο γεύμα από…
Το ντάκιρι (daiquiri) είναι ένα κοκτέιλ του οποίου τα κύρια συστατικά είναι το ρούμι, ο χυμός εσπεριδοειδών (συνήθως χυμός λάιμ) και η ζάχαρη ή…
Για να φτιάξετε το τέλειο κλασικό κοκτέιλ Negroni το μόνο που χρειάζεται είναι …ισορροπία, χρησιμοποιήστε ίσα μέρη gin, βερμούτ και Campari. Το…
Νέα έρευνα από το Πανεπιστήμιο Tufts των ΗΠΑ συνδέει την κατανάλωση μαύρου καφέ με χαμηλότερο κίνδυνο θνησιμότητας,…
Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, στο πλαίσιο υλοποίησης των Παρεμβάσεων του Στρατηγικού Σχεδίου της ΚΑΠ 2023-2027, ανακοίνωσε σήμερα τα…
Οι ντοματοκεφτέδες είναι ένα παραδοσιακό ελληνικό έδεσμα, ιδιαίτερα δημοφιλές στα νησιά του Αιγαίου, όπως η Σαντορίνη. Πρόκειται για ένα πιάτο που αξιοποιεί…
Η ασφάλεια των τροφίμων αποτελεί κρίσιμο παράγοντα για την υγεία των καταναλωτών και την εύρυθμη λειτουργία κάθε επιχείρησης εστίασης. Τα πιο συνηθισμένα…
Στον στρατηγικό ρόλο της τοπικής αμπελοκαλλιέργειας και οινοπαραγωγής στη σύνδεση του πρωτογενούς τομέα με τον τουρισμό, την παράδοση και την τοπική…
Στην καρδιά της πρωτεύουσας της Ισπανίας, το Sobrino de Botín κατέχει το…
Για 15η συνεχή χρονιά, ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (ΣΕΒΤ) διοργανώνει τον Εθνικό Διαγωνισμό…
Το βραβευμένο εστιατόριο φέρνει φρέσκο, γευστικό και πιο υγιεινό μενού στην Κοιλάδα του Σαν Χοακίν!
Η Deliveroo σε συνεργασία με την εταιρεία Manna ξεκίνησε δοκιμαστικές παραδόσεις με drone στο Blanchardstown, με…
Το Άδανα κεμπάπ έχει τις ρίζες του στην πόλη Άδανα, που βρίσκεται στη νοτιοανατολική Τουρκία. Το βασικό συστατικό του είναι ο υψηλής ποιότητας κιμάς,…
Νέα έρευνα διαπίστωσε ότι όσοι καταναλώνουν μια ποικιλία τροφών πλούσιων σε φλαβονοειδή, όπως το τσάι, τα μούρα, η μαύρη…
Η προστασία του περιβάλλοντος αποτελεί σήμερα ένα από τα πιο κρίσιμα ζητήματα για τις σύγχρονες κοινωνίες, την οικονομία και τη βιομηχανία. Με αφορμή …
Όλοι οι άνθρωποι, δίχως διακρίσεις ή εξαιρέσεις, έχουμε ανάγκη από ασφαλή, θρεπτικά και οικονομικά προσιτά γεύματα ως προϋπόθεση για να απολαμβάνουμε την…
Κύρια διαφορά: Το παγωμένο επιδόρπιο είναι ένας γενικός όρος που δηλώνει…