Έναρξη: 17/09/2025
09:00
Λήξη: 19/09/2025
18:00

Τοποθεσία Διεξαγωγής

Indonesia Convention Exhibition - ICE BSD City, Tangerang, Indonesia

GPS: -6.3002261, 106.6362418

Η ILDEX Indonesia έχει γίνει μία από τις κορυφαίες εμπορικές εκθέσεις στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ασίας με πολλές συμμετοχές και άφθονες επιχειρηματικές ευκαιρίες. Οι εμπειρογνώμονες της κτηνοτροφίας και οι κορυφαίοι εκθέτες δήλωσαν ότι είναι η καλύτερη αγορά και διεθνής επιχειρηματική πλατφόρμα για την αγορά της Ινδονησίας.
Η ILDEX Indonesia θα πραγματοποιηθεί στο ICE της Τζακάρτα, είναι μία από τις εναλλακτικές εμπορικές εκθέσεις και συνέδρια για την κτηνοτροφία, τη γαλακτοκομία, την επεξεργασία κρέατος και την υδατοκαλλιέργεια στη Νοτιοανατολική Ασία.
Διοργανώνεται από την VNU Exhibitions Asia Pacific μια κοινοπραξία μεταξύ της Jaarbeurs από την Ολλανδία και της TCC Exhibition and Convention Center από την Ταϊλάνδη. Η VNU Exhibitions Asia Pacific εφαρμόζει με επιτυχία τις ιδέες και την τεχνογνωσία της σε όλες τις βιομηχανίες και σε όλες τις ασιατικές χώρες. Μέσω του διεθνούς δικτύου και της παγκόσμιας εμβέλειάς της, η VNU Exhibitions Asia Pacific δημιουργεί αγορές στην Ασία για όλο τον κόσμο.

Συμμετοχή & Εισιτήρια
Μη διαθέσιμες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το διοργανωτή!
$0,00
Κατηγορίες
Conference
Conference
Exhibition
Exhibition

Προσεχείς Εκδηλώσεις

Δείτε τις προσεχείς εκδηλώσεις τροφίμων & ποτών σε όλο τον κόσμο!

Loading…
Top