Έναρξη: 17/02/2025
11:00
Λήξη: 21/02/2025
17:00

Τοποθεσία Διεξαγωγής

Dubai World Trade Centre, Dubai, UAE

GPS: 25.2233459, 55.2869344

Η Διεθνής Έκθεση GULFOOD διοργανώνεται στον Εκθεσιακό χώρο World Trade Center στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και είναι η πιο σημαντική εμπορική έκθεση τροφίμων στη Μέση Ανατολή.
Δεν υπάρχει καλύτερος χρόνος και τόπος για να επιταχύνετε την επανασύνδεσή σας με την παγκόσμια τροφική και επιχειρηματική κοινότητα. Η πρώτη έκθεση προμηθευτών τροφίμων και ποτών της χρονιάς, η Gulfood περιλαμβάνει 21 αίθουσες γεμάτες με διαφορετικά προϊόντα από 100 χώρες. Προσφέρετε μοναδική ευκαιρία στις Ελληνικές επιχειρήσεις να προωθήσουν τα προϊόντα τους σε σημαντικές και μεγάλες αγορές όπως αυτή της Μέσης Ανατολής, ενώ παράλληλα υπάρχουν απεριόριστες ευκαιρίες για συνεργασίες και δικτύωση.
To Ντουμπάι διαθέτοντας στρατηγική θέση στην Εγγύς Ανατολή και την Ευρώπη συγκαταλέγεται ανάμεσα στα σημαντικότερα εμπορικά κέντρα παγκοσμίως και αποτελεί πύλη σε αγορές μεγαλύτερες του 1 δις. καταναλωτών περιλαμβάνοντας αυτές της Μέσης Ανατολής, Ν. Ασίας, βορείου και ανατολικής Αφρικής.
Με την εγχώρια παραγωγή να καλύπτει ένα πολύ μικρό ποσοστό της κατανάλωσης τα ΗΑΕ εξαρτώνται κατά 80% από τις εισαγωγές τροφίμων, με κύριους εισαγωγείς την Ευρώπη και την Ασία.

Συμμετοχή & Εισιτήρια
Μη διαθέσιμες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το διοργανωτή!
0,00 €
Κατηγορίες
Exhibition
Exhibition

Προσεχείς Εκδηλώσεις

Δείτε τις προσεχείς εκδηλώσεις τροφίμων & ποτών σε όλο τον κόσμο!

Loading…
Top