Έναρξη: 03/03/2024
10:00
Λήξη: 05/03/2024
16:00

Τοποθεσία Διεξαγωγής

Jacob K. Javits Convention Center, New York, USA

GPS: 40.7127753, -74.0059728

Το International Restaurant & Foodservice Show της Νέας Υόρκης είναι η μόνη εκδήλωση στη Νέα Υόρκη που εξυπηρετεί αποκλειστικά τον κλάδο των εστιατορίων και των υπηρεσιών εστίασης. Αυτή είναι μια εκδήλωση που πρέπει να παρακολουθήσει οποιοσδήποτε ασχολείται με τον κλάδο της εστίασης. Το Show θα σας προσφέρει το κατάλληλο χώρο και χρόνο για να επιδείξετε προϊόντα τροφίμων, την τεχνολογία και τον εξοπλισμό, καθώς και να συζητήσετε λύσεις υπηρεσιών και νέες προοπτικές με τρέχοντες πελάτες.
Φανταστείτε 3 ημέρες στην καρδιά της Νέας Υόρκης – της πιο συναρπαστικής πόλης του κόσμου – όπου μπορείτε να εστιάσετε σε όλη τη μαγεία και το μυστήριο που προσφέρει το φαγητό. Δώστε στον εαυτό σας το δώρο της μάθησης! Ανοίξτε τη δημιουργική σας όρεξη και μετατρέψτε το πάθος σας για τον κλάδο της εστίασης σε βιώσιμη επιχείρηση.
Παρακολουθήστε ζωντανές γαστρονομικές επιδείξεις, τελετές βραβείων και διαγωνισμούς για τα τρόφιμα και τα ποτά. Οι αναδυόμενες τάσεις αφθονούν στον εκθεσιακό χώρο με εκατοντάδες εκθέτες και ειδικές συναρπαστικές εκδηλώσεις στα περίπτερα της έκθεσης.

Συμμετοχή & Εισιτήρια
Μη διαθέσιμες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το διοργανωτή!
0,00 €

Προσεχείς Εκδηλώσεις

Δείτε τις προσεχείς εκδηλώσεις τροφίμων & ποτών σε όλο τον κόσμο!

Loading…
Top