Έναρξη: 14/03/2024
00:00
Λήξη: 16/03/2024
00:00

Τοποθεσία Διεξαγωγής

Strada 13 Decembrie 96, Brasov

GPS: 45.67967729999999, 25.6148471

Η GastroPan πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Brașov της Ρουμανίας. Η έκθεση συγκεντρώνει προμηθευτές και πελάτες από τους τομείς HoReCa και ειδικότερα της αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής, παγωτού και σοκολάτας, σε ένα περιβάλλον που ευνοεί λεπτομερείς παρουσιάσεις προϊόντων, τεχνολογιών και υπηρεσιών που απευθύνονται σε εξειδικευμένο και ενδιαφερόμενο κοινό.
Στην έκθεση, οι εμπορικοί επισκέπτες μπορούν να ανακαλύψουν οτιδήποτε σχετίζεται με την ποιότητα και την καινοτομία – από πρώτες ύλες μέχρι τελικά προϊόντα, από μηχανές ζύμης μέχρι φούρνους. Η έκθεση παρουσιάζει τις τελευταίες τάσεις, εξοπλισμό και πρώτες ύλες για μύλους, αρτοποιεία, μπιστρό, ξενοδοχεία, εστιατόρια, μπαρ ή καφετέριες.
Η GastroPan καθιερώθηκε γρήγορα ως η πιο αποτελεσματική επιχειρηματική εκδήλωση στον κλάδο της. Παρέχει μια κορυφαία πλατφόρμα για τους προμηθευτές για να προωθήσουν τις λύσεις τους, ενώ οι παραγωγοί έχουν μια μοναδική ευκαιρία να δοκιμάσουν και να συγκρίνουν διάφορους εξοπλισμούς, συστατικά και τεχνολογίες που διατίθενται στην αγορά. Το πρόγραμμα της έκθεσης περιλαμβάνει πολλές πρακτικές επιδείξεις.
Κορυφαίοι προμηθευτές από τη ρουμανική και διεθνή αγορά έχουν αναγνωρίσει τις αξιοσημείωτες δυνατότητες αυτής της εκδήλωσης και άρχισαν να κρατούν εκθεσιακά περίπτερα για τη GastroPan. Τόσο ημεδαποί όσο και οι ξένοι εκθέτες έχουν ήδη επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους στην έκθεση και ήδη ετοιμάζουν περίπτερα με ό,τι πιο πρόσφατο στον χώρο.

ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ: Ετήσια

Συμμετοχή & Εισιτήρια
Μη διαθέσιμες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το διοργανωτή!
0,00 €

Διοργάνωση

Προσεχείς Εκδηλώσεις

Δείτε τις προσεχείς εκδηλώσεις τροφίμων & ποτών σε όλο τον κόσμο!

Loading…
Top