Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Σάντουιτς Prego


  • Συνολικός χρόνος: 35 λ.
  • Μερίδες: 2

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

ΚΛΙΜΑΚΑ
  • 220 γρ. μπριζόλα κόντρα φιλέτο, κομμένο σε λεπτές γραμμές
  • 5 κουταλιές της σούπας βούτυρο
  • 6 σκελίδες σκόρδο, κομμένες σε λεπτές φέτες
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές φέτες
  • 1 κ.γ. χοντρό θαλασσινό αλάτι
  • 1/2 κ.γ. φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
  • 2 ψωμάκια σάντουιτς πορτογαλικού τύπου, φρυγανισμένα

ΟΔΗΓΙΕΣ

  1. Απλώστε τις μπριζόλες σε ένα ξύλο κοπής, στρώνουμε τις φέτες σκόρδου πάνω στις μπριζόλες.
  2. Χρησιμοποιώντας ένα σφυρί, «καρφώνουμε» το σκόρδο στις μπριζόλες χτυπώντας τις φέτες στο κρέας.
  3. Επαναλάβετε και στην άλλη πλευρά.
  4. Λιώστε 4 κουταλιές της σούπας βούτυρο σε ένα τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.
  5. Τηγανίζουμε κάθε μπριζόλα στο βούτυρο για μόλις δύο με τρία λεπτά, γυρίζοντας μια φορά.
  6. Μεταφέρουμε σε ένα πιάτο και σκεπάζουμε.
  7. Λιώνουμε το υπόλοιπο βούτυρο στο ίδιο τηγάνι.
  8. Προσθέστε τα κρεμμύδια και σοτάρετε μέχρι να ροδίσουν.
  9. Επιστρέψτε τις μπριζόλες στα κρεμμύδια και ζεστάνετε για περίπου 30 δευτερόλεπτα.
  10. Τοποθετήστε το κρέας στα φρυγανισμένα ψωμάκια και απολαύστε!
  • Προετοιμασία: 15 λ.
  • Εκτέλεση: 20 λ.

Λέξεις-κλειδιά: Prego