ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
ΚΛΙΜΑΚΑ
- ⅓ φλιτζάνι sauce σόγιας
- ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
- ⅓ φλιτζάνι χυμό λεμονιού
- ¼ φλιτζάνι sauce Worcestershire
- 1½ κ.σ. σκόρδο σε σκόνη
- 3 κ.σ. ξερό βασιλικό
- 1½ κ.σ. αποξηραμένος μαϊντανός
- 1 κ.γ. αλεσμένο λευκό πιπέρι
- ⅛ κ.γ. πιπέρι καγιέν
- 1 κ.γ. ψιλοκομμένο σκόρδο
ΟΔΗΓΙΕΣ
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά. Περιχύνουμε με τη μαρινάδα τις μπριζόλες. Σκεπάζουμε και τις βάζουμε στο ψυγείο για έως και 8 ώρες. Αυτή η ποσότητα είναι αρκετή για να μαρινάρουμε 6-8 μπριζόλες.
- Κατηγορία: Μαρινάδες