ΥΛΙΚΑ

  • 500γρ. ταλιατέλες
  • 115ml άσπρο κρασί
  • 15γρ. βούτυρο φρέσκο
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1 φλυτζανάκι του καφέ ψιλοκομμένο μαϊντανό
  • πιπέρι, αλάτι
  • 400γρ. μύδια κονσέρβας ή φρέσκα νεροβρασμένα
  • 125ml ζωμό μυδιών
  • 75γρ. μαργαρίνη
  • 30γρ. αλεύρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σωτάρουμε το σκόρδο με το φρέσκο βούτυρο, ρίχνουμε το μαϊντανό, το πιπέρι, το αλάτι και το κρασί.

Προσθέτουμε τα μύδια μαζί με το ζωμό και τα αφήνουμε να βράσουν για 5.

Εν τω μεταξύ χτυπάμε στο μίξερ τη μαργαρίνη μαζί με το αλεύρι και τα προσθέτουμε στα μύδια βάζοντάς το να βράσει για 3’ ακόμη.

Ετοιμάζουμε τις ταλιατέλες σύμφωνα με τις οδηγίες βρασμού τους.

Σερβίρουμε σε μερίδες τις ταλιατέλες και τις περιχύνουμε με τη σάλτσα μυδιών.

Σχόλια 0

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με

Top