ΥΛΙΚΑ

  • 1 ματσάκι ρόκα
  • 1 συσκευασία Κοπανιστή σαλάτα
  • 1 γκρέιπφρουτ κόκκινο
  • 1 παντζάρι
  • 1 αβοκάντο
  • 1 κρεμμυδάκι φρέσκο
  • 2 κουταλιές της σούπας κελυφωτό φυστίκι
  • Φύλλα δυόσμου
  • Λευκό ξύδι
  • Ελαιόλαδο
  • Μέλι
  • Χυμός ½ πορτοκαλιού

ΕΚΤΕΛΕΣΗ 

Βράζουμε το παντζάρι να μαλακώσει και το κόβουμε σε κύβους.
Κόβουμε σε φέτες το αβοκάντο και το γκρέιπφρουτ και αφαιρούμε την μεμβράνη.

Σε μια πιατέλα στρώνουμε την ρόκα, ακουμπάμε επάνω το αβοκάντο, το παντζάρι και το γκρέιπφρουτ, προσθέτουμε σε ροδέλες το κρεμμυδάκι, μόνο το λευκό μέρος.

Πλάθουμε την κοπανιστή σε μικρές μπαλίτσες και τις κυλάμε στο φυστίκι που έχουμε ήδη σπάσει.

Στο μούλτι ανακατεύουμε τον δυόσμο, το μέλι, το πορτοκάλι, το ελαιόλαδο και το μπαλσάμικο, περιχύνουμε την σάλτσα και σερβίρουμε.

ΠΗΓΗ

Σχόλια 0

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με

Top