ΥΛΙΚΑ:

  • 200 γρ μαγιονέζα
  • 500 γραμμάρια βραστό και ψιλοκομμένο φιλέτο κοτόπουλου
  • 200 γρ κρέμα γάλακτος
  • 100 γρ φιστίκια
  • 100 γρ ηλιόσπορους (καθαρισμένους)
  • αλάτι, πιπέρι για γεύση
  • 1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
  • 1 κουταλιά της σούπας κάρυ σε σκόνη
  • 3-4 πιπερίτσες τουρσί

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

  1. Βράζουμε το κοτόπουλο και το αφήνουμε να κρυώσει και μετά το κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Προσθέστε τα θρυμματισμένα φιστίκια και τους ηλιόσπορους και ανακατέψτε. Προσθέστε τα ψιλοκομμένα τουρσιά.
  2. Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε την κρέμα γάλακτος, τη μαγιονέζα, το πιπέρι, το αλάτι, τη μουστάρδα και το κάρυ. Στη συνέχεια ανακατεύουμε όλα τα υλικά.
  3. Διακοσμήστε τη σαλάτα κατά βούληση.
  4. Φυλάσσεται σε ψυγείο.

Σχόλια 0

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με

Top