ΥΛΙΚΑ:
- 200 γρ μαγιονέζα
- 500 γραμμάρια βραστό και ψιλοκομμένο φιλέτο κοτόπουλου
- 200 γρ κρέμα γάλακτος
- 100 γρ φιστίκια
- 100 γρ ηλιόσπορους (καθαρισμένους)
- αλάτι, πιπέρι για γεύση
- 1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
- 1 κουταλιά της σούπας κάρυ σε σκόνη
- 3-4 πιπερίτσες τουρσί
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
- Βράζουμε το κοτόπουλο και το αφήνουμε να κρυώσει και μετά το κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Προσθέστε τα θρυμματισμένα φιστίκια και τους ηλιόσπορους και ανακατέψτε. Προσθέστε τα ψιλοκομμένα τουρσιά.
- Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε την κρέμα γάλακτος, τη μαγιονέζα, το πιπέρι, το αλάτι, τη μουστάρδα και το κάρυ. Στη συνέχεια ανακατεύουμε όλα τα υλικά.
- Διακοσμήστε τη σαλάτα κατά βούληση.
- Φυλάσσεται σε ψυγείο.
Σχόλια 0