ΥΛΙΚΑ

  • 20 φτερούγες κοτόπουλο
  • 6 κουταλιές της σούπας μέλι
  • 3 κουταλιές της σούπας σόγια σος
  • Χυμός από 2 λάιμ
  • 3 κουταλιές της σούπας ξύδι λευκό
  • 2 κουταλιές της σούπας σησαμελαίου
  • Αλάτι
  • Πιπερι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 200C.
  • Αλατοπιπερώνετε τις φτερούγες , τοποθετήστε τις σε ένα ταψί με λαδόκολλα και ραντίσετε με το λάδι. Ψήστε περίπου για 20 λεπτα.
  • Ετοιμάστε το γλάσο ανακατεύοντας όλα τα υλικά μαζί. Βγάλτε τις φτερουγες από τον φούρνο και ρίξτε το γλάσο ομοιόμορφα στο ταψί. Ψήστε για ακόμα 15 λεπτα.

Σχόλια 0

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με

Top