ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ

  • 2 κομμάτια ψαρονέφρι
  • 200 γρ. φέτα
  • 100 γρ. κρέμα τυρί
  • 50 γρ. τριμμένη γραβιέρα
  • 1 ασπράδι
  • 4 κλωνάρια μαϊντανό
  • Δεντρολίβανο φρέσκο
  • Λίγο λάδι
  • 1 κ.σ. μέλι
  • 2 κουταλιές σούπας μουστάρδα.
  • Αλάτι, Πιπέρι
  • Λίγες οδοντογλυφίδες

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Παίρνουμε το ψαρονέφρι και το ανοίγουμε με ένα μαχαίρι χωρίς να το κόψουμε τελείως.
Το αλατοπιπερώνουμε από όλες τις πλευρές.
Βάζουμε σε ένα μπωλ την φέτα και την πατάμε με ένα πιρούνι ρίχνουμε το τυρί κρέμα το τριμμενο τυρί τον μαϊντανό ψιλοκομμένο και το ασπράδι και ανακατεύουμε.
Αλείφουμε το ψαρονέφρι με μουστάρδα, και από πάνω βάζουμε το μίγμα τυριών το απλώνουμε καλά και το κλείνουμε με τις οδοντογλυφίδες.
Ρίχνουμε λίγο λάδι από πάνω το δεντρολίβανο και αλείφουμε το ψαρονέφρι με το μέλι και την μουστάρδα.
Το βάζουμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα και το ψήνουμε για 30 λεπτά στους 180 βαθμούς στον αέρα.
Το ξαναλοίφουμε με το μουσταρδόμελο και συνεχίζουμε το ψήσιμο για αλλά 10 λεπτά στους 200 βαθμούς.

Σχόλια 0

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με

Top