ΥΛΙΚΑ (2 ΜΕΡΙΔΕΣ)

  • 4 αυγά
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 2-3 μέτριες πατάτες κομμένες σε κύβους (βρασμένες)
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 2 κόκκινη γλυκιά πιπεριά ψιλοκομμένη
  • 1/2 στήθος κοτόπουλου ψημένο και κομμένο σε κομματάκια
  • 2 κ.σ. αρακά (βρασμένο)
  • 100 γρ. τυρί κρέμα
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε αντικολλητικό τηγάνι και σωτάρετε το φρέσκο κρεμμύδι και την πιπεριά για λίγα λεπτά. Προσθέτετε τις πατάτες, το κοτόπουλο και αναμειγνύετε για να ζεσταθούν όλα μαζί, αλατίζετε. Τα στρώνετε στη βάση του τηγανιού και περιχύνετε από πάνω τα αυγά. Ψήνετε σε μέτρια φωτιά μέχρι να ψηθούν τόσο όσο να ροδίσουν από κάτω. Μεταφέρετε με προσοχή την ομελέτα σε πυρίμαχο σκεύος και απλώνετε το τυρί κρέμα.
Προσθέτετε από πάνω φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Τοποθετείστε το σκεύος στο φούρνο (ανάψτε το πάνω γκριλ μόνο) για λιγο μέχρι να ροδίσει.

Σχόλια 0

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με

Top