Ιδανικό ορεκτικό για τους λάτρεις των μανιταριών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μανιτάρια της αρεσκείας σας!

ΥΛΙΚΑ

1 κιλό μανιτάρια
1/2 φλιτζάνι λάδι
1/2 φλιτζάνι κρασί μαύρο, ξηρό
Κόλιανδρο, πιπέρι και αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πλένουμε καλά, στραγγίζουμε και κόβουμε τα μανιτάρια.
Τα σοτάρουμε στο λάδι και όταν ροδίσουν, προσθέτουμε το κρασί και τον κόλιαντρο και σκεπάζουμε την κατσαρόλα να ψηθούν με το κρασί μέχρι να ετοιμαστούν.
Στη συνέχεια προσθέτουμε το αλατοπίπερο, ανακατεύουμε και τα σερβίρουμε ζεστά.

Top