ΥΛΙΚΑ

  • 1½ ποτήρι φασόλια
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο
  • 1 κ.γ. θυμάρι
  • ½ κ.γ. μοσχοκάρυδο
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 ποτήρι φρυγανιά

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Βράζετε καλά τα φασόλια που έχετε φουσκώσει από το βράδυ.
  • Λιώνετε τα φασόλια σε πουρέ.
  • Προσθέτετε τα αρωματικά, το κρεμμύδι και το λάδι και πλάθετε μικρές στρογγυλές μπαλίτσες.
  • Πιέζετε τις μπαλίτσες ελαφρά στις άκρες και τις πασπαλίζετε με φρυγανιά.
  • Τις τοποθετείτε σε ταψί αλειμμένο με λάδι και ψήνετε στο φούρνο μέχρι να ροδίσουν.

Σχόλια 0

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με

Top