ΥΛΙΚΑ (4 ΜΕΡΙΔΕΣ)
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- 4 φιλέτα στήθη κοτόπουλου
- 1 1/2 φλιτζάνι σάλτσα ντομάτας
- 1/2 φλιτζάνι μοτσαρέλα τριμμένη
- 1 κ.γ. ψιλοκομμένο σκόρδο
- 1/2 κ.γ. ρίγανη
- 1 κ.γ. αποξηραμένα φύλλα μαϊντανού
- Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
- Αλάτι (προαιρετικά)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι σε δυνατή φωτιά. Προσθέτουμε τα φιλέτα και τα τηγανίζουμε από κάθε πλευρά μέχρι να ροδίσουν (περίπου 3 λεπτά από κάθε πλευρά).
Προσθέστε το σκόρδο στο ίδιο τηγάνι και αφήστε το να τσιγαριστεί μέχρι να μυρίσει (περίπου 30 δευτερόλεπτα). Ρίχνετε με κουτάλι τη σάλτσα ντομάτας πάνω και γύρω από το κοτόπουλο. Προσθέστε τη ρίγανη το πιπέρι και το μαϊντανό στη σάλτσα και ανακατέψτε τα. Σιγοβράζουμε με σκεπασμένο το τηγάνι, μέχρι να ψηθεί το κοτόπουλο. Πασπαλίστε την μοτσαρέλα πάνω από κάθε φιλέτο κοτόπουλου.
Σχόλια 0