ΥΛΙΚΑ
- 4 μπούτια κοτόπουλο
- 2 κρεμμύδια
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 2 καρότα τριμμένα
- 1 κλωνάρι φρέσκο θυμαρι
- 4 φύλλα ξερό φασκόμηλο
- 2 κουταλιές σούπας ξύδι βαλσαμικο
- 1 ποτήρι κόκκινο κρασί
- 2 κουταλιές της σούπας πελτέ
- 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σωτάρετε στο ελαιόλαδο τα μπούτια κοτόπουλο και από τις δυο μεριές μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα.
- Προσθέστε το κρεμμύδι, το σκόρδο και το καρότο.
- Έπειτα τον πελτέ, το θυμάρι και το φασκόμηλο.
- Σβήστε με το κρασί και το ξύδι. Μόλις εξατμιστούν, βάλτε 3 φλυτζανια ζεστό νερό και αλατοπιπερώνετε.
- Κλείστε το καπάκι της κατσαρόλας και μαγειρεύετε το φαγητό για περίπου 50 λεπτά.
- Σερβίρετε με ρύζι μακρύκοκκο ή με πουρέ πατάτας.
Σχόλια 0