ΥΛΙΚΑ

  • 4 μπούτια κοτόπουλο
  • 2 κρεμμύδια
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 2 καρότα τριμμένα
  • 1 κλωνάρι φρέσκο θυμαρι
  • 4 φύλλα ξερό φασκόμηλο
  • 2 κουταλιές σούπας ξύδι βαλσαμικο
  • 1 ποτήρι κόκκινο κρασί
  • 2 κουταλιές της σούπας πελτέ
  • 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σωτάρετε στο ελαιόλαδο τα μπούτια κοτόπουλο και από τις δυο μεριές μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα.
  • Προσθέστε το κρεμμύδι, το σκόρδο και το καρότο.
  • Έπειτα τον πελτέ, το θυμάρι και το φασκόμηλο.
  • Σβήστε με το κρασί και το ξύδι. Μόλις εξατμιστούν, βάλτε 3 φλυτζανια ζεστό νερό και αλατοπιπερώνετε.
  • Κλείστε το καπάκι της κατσαρόλας και μαγειρεύετε το φαγητό για περίπου 50 λεπτά.
  • Σερβίρετε με ρύζι μακρύκοκκο ή με πουρέ πατάτας.

Σχόλια 0

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με

Top